Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #88519 üzenetére

    Ezt a monitort én az elején egy rettenetes fém konzollal feltaknyoltam a rádió hátuljára. Működött, de igen nehéz lett tőle a rádió, leginkább "fejnehéz". Alapból a rádiót nem kell erősen fogni, és akkor lehet finoman tekergetni a botokat. Van, aki nyakpánttal lógatja és akkor fogni sem kell. Nekem a nyakpánt nem jön be, inkább fogom kézben.

    A 7"-os monitor nekem nagyon furcsa volt. Bár van rajta napellenző, de azért eléggé elnyomja a napfény a képét. Valamint a teljes periferiális látómeződben történő összes dolog zavar és elvonja a figyelmedet.

    Leszállásnál és felszállásnál mondjuk pont előny, mert tudsz váltogatni life-of-sight és FPV nézet között, de van aki ettől is csak megzavarodik és odakeni a gépet.

    Engem a látószög pici mérete zavart, mindent látsz, de az FPV-t pont alig.

    A quad azért mozgott annyira erősen fel-le, mert megpróbáltam oldalról nézve a mobil magasságába emelni, de közben sasoltam a mobil kijelzőjét is oldalról. Amikor megállapodott magasságban akkor már csak a mobilt néztem és a szemem sarkából figyeltem csak a quadot, úgy könnyebb volt magasságot tartani. Kábé 10 centire voltam a mobiltól, úgy nehéz rossz szögből belőni a magasságot.

    Ha elengeded a gázt, akkor egyenletesen emelkedik vagy süllyed egy bizonyos mértékig. Közel a talajhoz a talajhatás ad extra felhajtóerőt, olyankor más a fizika. És tárgyakhoz közelebb repülve a gép saját örvénylése és a tóruszosan bebukó levegő miatt rá tudja szívni magát felületekre.

    Egy idő után elkezdtem rángatni a botokat, hogy mozogjon picit jobban. Az alap beállítás mellett valami 400 fok/s rate van csak, az elég lomha. Abba még nem nyúltam bele.

Új hozzászólás Aktív témák