Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz Vodike #85996 üzenetére

    Mások akkor a vélemények, ugyanis anno itt a fórmon is meg lett köpködve a bmw, hogy ez már nem prémium, meg öreg vacak, aztán kiderül most, hogy simán hozza egy 10évvel későbbi maximálisan felszerelt mondeo szintjét.
    Igaz, én még csak 300km-t vezettem vele egyhuzamban, de az sem volt megterhelő. Annó az e30-al is lementem Szófiába, az kb 7-800km asszem és abban sem volt az az emlékem, hogy rossz lett volna.

    Én csak azon vagyok most kiborulva, hogy pl a Fordnál, mennyire minimál dolgok vannak. Pl navi az egyikben sincs, a bmw-ben igen. És akár tudnék rajta filmet is lejátszani a gyerekeknek. (tudom, arra ott a fejtámlás monitor)
    De alapvetően a bmw-ben nincs az a fröccsöntött gagyi műanyag érzésem. Aztán majd lehet beülök Sipi mondeojába és minden véleményem megváltozik, de a képeket elnézve...

    Szóval nekem ez mindenképpen minőségérzetromlás, mégha kívülről nem is tűnik annak, akinek nem volt bmw-je.
    Tehát a meglepődés oka, hogy az hittem, hogy egy 10-15év alatt ezek az amúgy nem drága extrák beépültek az autókba, mint alap, erre kiderül, hogy egy focusban a 4elektromos ablak és a digitális klíma is meglehetősen ritka?? Hát nemtudom, ezek alapján 20évvel ezelőtt akkor ez az 5ös bmw ez nem pusztán prémium volt, hanem maga a megtestesült luxus. :W

Új hozzászólás Aktív témák