Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #83659 üzenetére

    Botból van ugye spicc, azzal ritkán fenekeznek mert ezek egymás közt úgy alakíthatók át, hogy veszel másikat, mert specifikus :-P Igaz egy kép is jól jönne, de rögtön belemegyünk az orsó/damil miazmásokba.

    30 gramm azért kell, hogy messze bírd dobni, ennek meg az a lényege a nevéből ítélve, hogy fenéken van. Oszt damilt kicsit visszahúzod az orsóról, hogy 10 centit lógjon, oda akasztod a kapásjelzőt. Bár XX. század van, sok az elektromos mindenfélés, lásd kugli.

    Oszt amikor a hal basztassa és meghúzza, vagy beejti, akkor a kapásjelző szépen fel-le mocorog. Esetleg rögtön koppan a boton és kapkodni kell, mert vinné a picsába az egészet.

    Folyón kézből úszózunk, azt tartani kell, fenekezőt fixen lerakod, pakk sör, cigi, este világítás és lehet várni a csodát.

    Gémkapocs-szerű izé meg azért van, mert gyorsan cserélhető, hogy mit teszel rá, kishalas horog, etetőkosár, másik ólomdarab, ezek kombinációi. Szóval jó az ott az, kihúzod a kosarat és nem azt tömködöd meg, hanem egyből mehet be az újabb cucc, vagy csak etetős bármi.

    Nálunk mondjuk ezek engedélyhez kötöttek és aki ezt nem tudja az neki sem állhat...

Új hozzászólás Aktív témák