Új hozzászólás Aktív témák

  • Beba Snake

    junior tag

    válasz Jahno #67730 üzenetére

    Régi banki kollégám úgy hívja, hogy GYES. Hivatalos megnevezése: "regisztrált álláskereső". Na a Levi most tehenész szakember itten vidéken és néha találkozunk, de gyorsan bebaszunk fél littyó bort az alatt az öt perc alatt.

    Nekem meg nincs állás, mert a múltkor is lebaszott itt egy nálam 25 évvel fiatalabb manáger alkat a tipikus "50 danos Mikrofostos cégtulajdonos"... hogy mit képzelek. De olyan "dead lock"-okat látok online felületeken, amikért már a 90-es évesben is .icsán rúgtak volna egy Clipper programozót. Ááááhhh... már nem kellenek a magamfajta vénfaszok, mert vannak manágerdipumások (yoruba tájszólás a diplomára).
    De közmunkás az kell bazmeg 2 sör miatt, 39 éves balest és karcolásmentes vezetés miatt. Na, sokra mennek majd velem, mert az orvos megállapítja, hogy auschvicci menekült vagyok, még füvet sem gereblyézhetek. Adja a Jehova, Shalom. Apicsába, ezér meg megköveznek majd dulván. :D

    ---
    Gabibácsi: sajnos sem sörétes puskám, sem lángszóróm nem lehet -ez utóbbi a járványveszély elhárítására lenne alkalmazva - de jól sikerült a rendőri intézkedés. A 6db nőstény és 5db hím bringást feljelentette a rendőr, jön majd végzés, hogy "Natura2000 területen ürülékelhelyezés az környezetvédelmi bűncselekmény", a talajcsere köbmétere az 50 eFT és itt 50 négyzetméterről van szó az 30 cm-es talajmélységgel számolva is 15 köbméter aza ÁFA stb. 1,5-2 millával számolhatnak.
    4 éve az egik bringásra f4ssz0pó volt kieresztettem 2 kost. A kosoknak nem lett bajuk, csak most nem voltak a helyszínen. :DDD :W

    Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

Új hozzászólás Aktív témák