Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    Ez a mai nap jó sűrű lett.

    Tegnap vittem úszni a lányomat, aztán hazafelé a kedvenc barátnője jött is velünk, mert itt aludt. Utána vittem a fiamat, aztán menedzseltük asszonnyal a káoszt.

    Ma reggel 9-re mentünk focizni, ahol én edzősegéd vagyok. A lányom jött velem ténylegesen edzeni, a barátnője kipróbálni. És ott találkoztunk egy egyedülálló anyukával, akinek a lánya szintén barátnő. Ő hozta a kistesót is. Asszony meg a fiamat. És a két kissrác beállt kipróbálni a focit. Még túl picik hozzá, így a bemelegítés után levonultak a pályáról. Most extra sok gyerek volt, így durván kaotikus volt beosztani őket csoportokba és a fegyelmet részben fenntartani.

    Még edzés közben elkezdett esni, de csak úgy módjával. A terv az volt, hogy a másik lány és kissrác is átjön napközbenre, aztán én grillezek hotdogot. Közben elkezdett rendesen esni.

    A grillt még sikerült akkor begyújtani, amikor módjával esett, aztán utána már kábé mindegy volt. Kitekertem a napellenzőt és az alatt lehetett állni a húsokkal, a grill meg már elvan magában az esőben, ha egyszer felfutott melegre.

    Legrilleztem egy adag csirkecombot és kétféle virslit, aztán a mókamesterek kaptak ebédet. Közben még ment utána kukorica, abból is jót ettek.

    Utána másik adag comb, majd egy kis chilis oldalas. Vagy inkább bordának mondanám.

    Mire kész lettem jött az uzsonna, asszony csinált palacsintát, közben elfogyott a tej. Mivel úgyis éppen ráértem (éppen kész lett a grill), így elrohantam tejért. Mire visszaértem jött az anyuka a gyerekekért. Aztán két menet mosogatás, közben mosás, meg a konyhában feltakarítás.

    Asszony közben a diplomamunkához írja a kutatási feladatokat, miközben a fiamat megpróbáltuk lerakni, a még itt levő kislány és a lányom pedig játszik. Most felébredt a fiam is, így akkor újra teljes a létszám és a hangerő.

    A szülők majd este jönnek a kislányért, addig még szerintem kell majd prezentálni vacsorát is...

Új hozzászólás Aktív témák