Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Phülöp #34839 üzenetére

    Ez melyik modell volt? Igazából mindegy, mert mindegyik ugyanolyan furcsán Toyotás :C

    Én még Aurisban ültem a nagy minőségi facelift előtt. Amiről Winkler írt egy cikket. Az durva belülről, de igazából ha rendesen összerakták volna, akkor nekem bejött volna.

    Ebben még rendes régi nagy gombos rádió van. Sötétben is el lehet találni a gombokat, jó a nyomáspontja, ujjbeggyel simán tudod nyomni. Ha valaki kesztyűben vezet (van ilyen), még az is tudná.

    Az új modellekbe a Prius Mk. IV-től kezdődően újra felfedezték a zongoralakkot (kis fáziskéséssel), amitől hülyét kapok.

    De a Corolla és a RAV4 új változatába egy teljesen agyhalott gombkiosztást raktak, ami szerintem gigantikus öngól.

    Ezeket a kis gombokat nyomkodni nem kellemes. Tipikusan a köröm alá élesen benyomódó hegyes tárgy érzetét kelti ránézve. Hozzá kötelezően társuló imbolygó nyomásponttal, amikor nem az egész gomb nyomódik be, hanem egy része és utána dőlve megy beljebb a többi kicsit kásás hatást keltve.

    Nem próbáltam még, csak ránézésre, mert fotelből kell okoskodni.

    A mostani modellek közül legkevésbbé a Camry középkonzola fáj. Ott is hegyes gombok vannak, de az összhatás sokkal jobb. Be van integrálva a kijelző a felületbe, nem emelkedik ki. És van fabetét, amitől azonnal elgyengülök picit. Japán fabetét a leglyob!!!!

Új hozzászólás Aktív témák