Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz A. Crowley #138280 üzenetére

    Az egész hét pocsék volt a melóban, de egyre rosszabb lett. Már hetek óta egy elképesztően lélekölő totál manuális melóval szívok, ami egyfajta proof-of-concept meló lenne.

    Egy használhatatlan és rettentően kezdetleges adatbázisra épített frontend a cucc, amit egy városi cég fejlesztett ki. Gyakorlatilag mindenfajta értelmes fícsört mellőz, de ami van benne az is valami tákolt spagettikódra épül. Ezen keresztül kezel a cég egy elég komoly mennyiségű melót, a részleteket nem tudom leírni. Mondjuk úgy, hogy nem lehet megkerülni a szoftvert és mindenki csak szop vele.

    Kábé 4 éve egy arkitekt team beígért auditor cégnek pár dolgot, ami a fenti szoftverrel kellene megoldani. De sosem lett rendesen kifejlesztve ehhez, valamint az egész meló előfeltétele nem történt meg az agilis ámokfutás alatt. Mostanra kábé ég a tető is helyzet van, lassan jön az audit és most kellene megteremteni egy strukturát, amit a csoda sw csak totál manuális melóval képes megoldani. Agyérpattintó interfész, félig kifejlesztett sw, lassú dB és alaovető dolgok hiányoznak a meló megoldásához.

    Egy kábé maroknyi core team szop vele, részben én is. Egy egész részleg által kábé 4-5 év alatt el nem végzett melót kellene most megcsinálni 2-3 embernek az év végéig. És ez kábé 4 hete derült ki.

    Szóval annyira nem jó most a morálom.....

    Csütörtökön a lányom megreccsentette a lábát suliban, 5 óra rendelő és kórház.

    Péntek délutánra pedig egy eléggé tenyérbe mászó levélben kábé megkérdőjelezték, hogy egyáltalán mit csinálunk egy olyan projekttel, ami a fenti sw-el kellene megoldani. Két olyan platformról van szó, amiről egyetlen egy bit nincs belemigrálva a csoda adatbázisba, mivel azok még korábban készültek és más adatbázisokról van szó. Tehát még elméleti lehetősége sincs a megoldásnak a jelenlegi setup mellett. Ezt időben jelezte is a csoportom és rendesen megindokoltuk, hogy miként lehetne megoldani. Erre pénteken kábé arra kérdeztek rá, hogy miért ilyen pocsék a státusz és miért nem veszünk részt a meetingeken? Amire sosem hívtak meg, teljes volt a rádiócsend.

    Na, itt kábé bedurrant az agyam már nekem is, pedig ritkán szoktam melóban felhúzni magam. Kábé pár évente egyszer.

    Na, így. Zajlik az élet.... :B

Új hozzászólás Aktív témák