Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz Bujdy81 #138112 üzenetére

    A fiammal mentünk szülni. Víz már elfolyt, asszonyt megkérdeztem, hogy mennyire bírja. Elég erős asszony, de akkor láttam rajta, hogy durva fájdalmai vannak. A lakótelepen nem hajtottam gyorsan, a kisutcákon sem. Meg még a főúton sem, ami az elkerülőre vitt. De az elkerülőn a 70-es korlátozásra ráraktam még százat. A nagy hídon megvolt a +100 konkrétan. Amikor a laza este 7-órás forgalomban kocsik mellett haladtam el, akkor lelassítottam 100 körülre, nem húztam el dupla sebességgel mások mellett. Tehát érzéssel, de azért haladtunk. Amikor felszakadozott a forgalom, akkor 5000-es fordulat alatt rikán volt az 5-hengeres...

    Mikor odaértünk, akkor már mentek a tolások, ott azzal kellett küzdeni, hogy tartsák vissza a gyereket picit, hogy ne repedjen szét minden. 25 perc múlva kinn is volt.

    Első gyereknél nem kellett sietni, ott 5 órát tartott a folyamat megérkezés után.

    A fenti példa sebesség alapján extrémnek tűnhet, de nem csináltam veszélyes manővereket, nem mentem bele olyan helyzetekbe amikor letolok valakit az útról vagy az egyedüli megoldás olyan Szennásan az, hogy a másik mozduljon, mert másként felöklelem. Mindig volt valami menekülési útvonal, nem kreáltam megoldhatatlan helyzeteket. Ha rendőr látta volna, akkor a tempó miatt meg sem próbáltak volna megállítani, hanem helikopter nézte volna, hogy hol állok meg és ott jött volna a beszélgetés. Egy bizonyos tempó felett nem is követnek, mert túl veszélyes. Jogsi ugrott volna mindenképpen, de nem volt probléma.

    Ha nem kórházba megyünk, akkor nem művelek ilyet, mert ekkora tempó egyszerűen túl sok. Szeretem a sebességet, melóban hajtok is rendesen, de közúton kár feszegetni.

Új hozzászólás Aktív témák