Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz qnadam #137263 üzenetére

    Hááát, már inkább a csomagol. Meg aztán most divatos lett mozis cucc, azt egyelőre idehaza egy szem ember tudja hívni, ott is van kis szűk keresztmetszet. És ahogy néztem Európában sem túl sokan, de legalább megkérik az árát. Ahhoz képest, hogy 5ezer pénz egy kisfilmes tekercs és mennyi manuális szopolás van vele, nem is olyan drága. Itt is mennek a legendák, hogy "ezt is ugyanaz gyártja, csak kicsit más a neve, meg..." Majd kipróbálom, nem lesz mérvadó.

    Fiatalabb csapattagunk tegnap ki szerette volna találni a házi digitalizálást, mert "ez tökeccerű". Mondom ott van, csináld, de szerintem nem :-D Találta két YT videót, na ugya, hogy egyszerű. Nap végére már oda jutottunk, hogy igazából annyit nem fotóz filmre, akkor meg kibírja a szkennelés árát is, annyira egyszerűnek néz ki :C

    Pár éve a Fuji bedobta a törölközőt sok filmnek lett vége, maradék Fuji és Kodak rögtön kapott egy 5-6x szorzót árban. Sokáig nem lehetett occsó Kodakot sem kapni, nem egyszerű a dolog. Van még 1-2 olyan extrám amit 6+ hónapos határidővel vállalnak hívni, míg a többinél azért 1-2 hétbe bele szoktunk férni.

Új hozzászólás Aktív témák