Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    Aktualitások.

    Helyettesítő gyerekorvos elírta a lányom súlyát kb felére, és az alapján írt fel antibiotikum adagolást neki. Sima vírusos izétől legyengülve kijöttek a visszamaradt streptococcus gócpontok, amit le kéne küzdenie, de ilyen segítséggel már megint óriásira dagadt mandulákkal szenved gyógyulás helyett. Szerencsére első nap feltűnt, hogy kevés lesz az adag, utánaszámoltunk, telefonálgattunk, és korrigált, csak na. Minden körzeti orvos félrediagnosztizál, elszámol, hibát hibára halmoz, de felelősség, az nincs. Nincs ezek fölött a szervezésért/működésért egy felelős minisztérium? Pintér Sándorral az élén?
    Ez persze borítja a 2 hetes nyaralást is, szerencsére semmit nem foglaltunk le előre. Úgysem jön össze semmi, amit megterveznénk, így előrelátóan spontán szokott kialakulni az indulás előtti/utáni pillanatokban, hogy hová megyünk. Egyelőre hasson az antibigyó, aztán kiderül.

    A Hollandiában ellopott Phoenix helyett most raktam össze egy újat, első tesztelések igazán nemes anyaggal indultak, meghallgattam rajta a kormányinfót. Annak kell a hangminőség. Az egyetlen lényegi dolog, ami átjött, az Gulyás Gergő köhögése és rekedtsége, az legalább őszinte. Remélem, hogy súlyos, szövődményekkel és mellékhatásokkal teli, annyi aljas hazugság után kijárna valami jutalom.

Új hozzászólás Aktív témák