Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    Gúd nyúz. Véges összeg diagnosztikába öntése, és alapos felmérések után gerincoszloptól a koponyacsúcsig feltérképezés és hosszas hümmögések után úgy néz ki, nem kell sebészi beavatkozás, nincs folyadékelzáródás meg strokeveszély, és agyi területek nyomásának a veszélye. Ami azért is jó hír, mert a műtétet Madridban kéne csinálni, ahol 0% halálozási aránnyal tudják megoldani a hazai 10+%-kal szemben (aki le meri írni hogy az egészségüggyel minden rendben van, azt felrúgom), és emiatt erősen zsebbenyúlós dolog lett volna.
    Kontaktsportok persze innentől felejtősek, futást sem kell erőltetni, bringa, úszás, tenisz, kosarazás, végletek, versenyhelyzetek kerülésével mehet. Ami azért is fasza, mert az összes sportfoglalkozásnál csak a versenyek után kapnak támogatást, azokra nem járó gyerekeket nem akarnak befogadni, mert ilyen az állami szabályzás (aki le meri írni, hogy a sporttámogatás állami szinten jól működik és jó célért van, azt is felrúgom).
    Aztán miután az iskolai környezetben nem jut a szünetekre elegendő felvigyázó pedagógus, és a két gyerekemből kettővel történt súlyos agysérüléssel járó baleset iskolai szünetben, gondolom nem kell mondanom, mit kezdek azzal, aki le meri írni, hogy az oktatással minden rendben van.

    Szóval aggódás félretéve háttérszálba, most az állandó készültség és figyelem helyett végre egy kicsit össze lehet omlani mentálisan.

Új hozzászólás Aktív témák