Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #101185 üzenetére

    Ma volt egy kis szünet az esőben és a család miatt is éppen ráértem, így kipróbáltam az országútin az áttételt. A "nehezebb" 7. fokozatba raktam (elvileg a 6-7 között van valahol a Fuji áttétele), aztán körbementem a környéken pár emelkedőn. A ház mögötti közepesen meredek (ezt jól specifikáltam) emelkedőn egyik irányból lendületből fel lehet menni, mert a sorompó egy bringányi szélességet szabadon hagy. Ott simán felmentem.

    A másik oldalon van egy olyan eltolt lassító korlát, mint a vasúti átjárók előtt szokott lenni a gyalogosoknak, hogy ne szaladjanak a vonat alá. Ott át tudtam menni lassan beklipszelve, aztán majdnem álló helyzetből indulva a másik oldalán a kis mezőnek szintén fel tudtam kapatni a dombra.

    Szóval a meló irányában levő hosszú, de lankás emelkedő szerintem nem lesz gond. A másik kérdés a gyártól az IT-épületig vezető ösvény, ott szerintem picit meredekebb az emelkedő. De mivel a 7. fokozatban próbáltam és a valóság picit könnyebb lesz, így szerintem menni fog az is.

    Ami fogas kérdés az a lányom (és most már a fiam) iskolája előtti bitang meredek ösvény. Ott egy földútról kell felkaptatni egy először murvás, aztán aszfaltos ösvényre, amin van egy beton virágágyás és egy sorompó, ami pont elég egy bringának. Ott ha hátradőlök picit, akkor emelkedik az első kerék, az annyira meredek.

Új hozzászólás Aktív témák