Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz djculture #81969 üzenetére

    "Ráadásul pofátlan árakat képesek elkérni mint most pl az arma 3 helikopteres dlc 13 euroért ad két nyavaja helikoptert a játékhoz... Nem normálisak ezek a játék fejlesztők és kiadók..."

    Mondjuk tőled nem is vártam mást, de azt kihagytad, amellett hogy szar, bugos, a régiókorlátos PlayON változat eltűnése óta még drága is. :DDD

    Ezzel ellentétben a valóság az:

    "Kijött a HELI-DLC:
    Szerencsére alapból editorban minden próbálható + ha a szerón van ZEUS akkor meg még be is venthető! Ahogy nézem csak a két "fizikai" heli, vagyis azokba való beszállás a korlátozott, de ha a zeus lerak egyet, tudja repülni.
    Kötelezés és rotolib mindegyiken működik ami alap (nem mod) heli (bár a rotolibet mással nem is próbáltm :B )... Szóval tényleg nem értem, hogy mire kéne fizetni 10-20 eurót."

    "Én azt nem értem mire ment a sírás a Steames topikjában, hogy kikényszeríti a Bohemia a szegény ARMA fanok nehezek megkeresett kopejkáit a DLC áradattal, mint a mocsok nyugati zsarnok vállalatok. :P Bárcsak mindenki ilyen kvázi DLC-ket adna ki."

    "Nem értem, hogy lényegében a DLC-s helikbe való beszálláson kívül mit is kap aki fizetett..."

    És igen, most meg azért megy a sírás, mert az emberek _keveslik_ a lefaragott, csak DLC vásárlóknak járó részeket. ;]

    tomsolo: Az EA azért vonult ki Steamről, mert a saját Steam konkurens Origin platform felfuttatása már rég tervben volt náluk. Ettől független, az alapjátékokat talán fent hagyták volna Steamen, de mindenféle DLC és kiegészítő _csak_ a játék saját boltjában(mint a vitát kiváltó Dragon Age 2 esetében), vagy az Originen lett volna elérhető, Steamen semmilyen plusz bevételt hozó tartalom nem került volna a gyorsan leértékelődő alapjáték mellé. Crysis 2 visszatétele is csak a Crytek saját ninnyakciója volt, de delux változatban, mert DLC ott is csak az EA-tól volt már elérhető.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák