Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz i2k #141487 üzenetére

    Szépen hangzik a digitális anarchia, csak itt sem működik ugyan azért, amiért a valóéletben sem. Az ember a legelcseszetebb állatfaj.

    Magamból és az itt fórumozókból kiindulva, mind oda megyünk vásárolni, ahol a legolcsóbb valami. Legyen az az Amazon Prime, xbox játék, minden, ami nincs lekorlátozva. Egyértelmű, hogy mindenki idejárna vásárolni, ha itt olcsóbb lenne a digitális portéka, és ezt jól tudja a valve és a fejlesztő/kiadó is. Ezért nem olcsóbb itt semmi. Hozzáteszem, hogy egyenlőség és egyenlőség közt is van különbség! Százalékos arányban nekem a 60€ nem annyi, mint a németnek a 60€, pedig mind a ketten 60€-t fizetünk, egyenlően.

    Ha az árakat nem is nézem, akkor is egy EU-n belüli egységes cenzúra kéne, hogy tényleg mindenki ugyanazt a tartalmat kapja, bárhol is legyen. Továbbá, tényleg nem a Valve rakja rá a régiólockot a játékokra, csak nem tiltja le ennek a lehetőségét.

    (Egyébként a termék mindenki számára elérhető volt, csak nem ugyanazon az áron. Ugyanazt kapta az izlandi mint a magyar.)

    [ Szerkesztve ]

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák