Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz Dilikutya #141484 üzenetére

    Én 10 évente egyszer használom a Uplayt. Egyszer akartam használni, akkor is úgy jártam, hogy a kliens úgy vélte, hogy én futtatok valami játékot (pedig nem). Mivel arra nem volt képes, hogy játék közben letöltsön, ezért szembetaláltam magam egy megoldhatatlan helyzettel, hiszen én ugyan nem futtattam semmit, ő viszont azt hitte, hogy igen, és egyből stoppolta a letöltést. Ezt simán el lehetett volna kerülni, ha a drága tud több szálon cselekményt végezni. De nem tudott, így szerintem órákig szenvedtem, hogy letudjam tölteni azt az egy szerencsétlen játékot.

    Elképzelhető, hogy ez csak egy egyedi eset, egy aktuális verzió bug, akármi, de ez akkor is hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet.

    Az epic-el úgy jártam, hogy le volt töltve a farming sim 19. Szerintem vettem új ssd-t, és újraraktam a gépet. Amikor megpróbáltunk játszani haverommal, egyből le akarta tölteni az egész játékot előröl, pedig ott volt a kijelölt mappában. Erre létezett ez a megkerülés, hogy jó, akkor kezdjed el letölteni -> stoppold le -> másold át az aktuális letöltés mappába a meglévő fájlokat -> indítsd el újra a letöltést -> a kliens felismeri a fájlokat és nem tölti le újra az egészet. Persze nálam ez nem működött, így megint vártunk vagy három órát, mire leszopta azt a játékot a 30 megabites netem, ami amúgy működőképesen ott volt a gépemen.

    És ilyenkor mindig azok az antitalentumok jutnak eszembe, akik még egy mappát sem tudnak létrehozni, vagy azok a szomorú helyzetben levők, akiknek még 30 megabites (3 mega/másodperc) netjük sincs. Őket egy-egy ilyen incidens mennyire megtudja szopatni? Mert jó, én elszórakozok órákat a uplay klienssel, vagy várok három órát. De aki nem, azokkal mi van?

    És ez azért igazán dühítő, mert tényleg néhány alap programozási megoldás hiányzik, és már nincsenek ilyen gondok. És igazából én sem akartam egyik alkalommal sem extrázni, csak abban az időpillanatban játszani egy általam megvásárolt játékkal úgy, hogy ne kelljen pluszba órákat szopnom.

    Végül a plusz egy klienses esetem vagy 10+ éve volt, a jó öreg origin-en. Az a szerencsétlen csak úgy tudott lemenni offline-ba ha ELŐTTE ONLINE BEJELENTKEZTÉL ONLINE ÉS ÁTRAKTAD. Volt ilyen! :K

    Szóval nekem sem feltétlenül a több klienssel van a bajom. Szeretem egy helyen tudni a játékaimat, de mivel szinte az összes kliensen be vagyok regisztrálva, én is letöltöm, ha kell valamelyik. Csak éppen mindegyik ilyen-olyan okból szopat/szopatott a primitívségével, és ezért nem szeretem őket használni.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák