Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz ayo #123775 üzenetére

    A kártyás játék kicsit más eset. A mobilnak hiába van erős hardvere, a képernyőméret, és a kezelés az korlátozó tényező. Kártyajátéknál ez nem annyira gond. Ezen kivül a HS az más eset mint ez a Diablo. HSnél ők voltak a trendteremtők, pár éve még nem nagyon tudtam rá alternatívát, mobilon még most se sok van. Az is egy lehúzós játék egyébként, szerintem havi 5-10ezer forintot mindenki sokallna itthon egy mobil kártyajátékra, még ha jól keres is. Míg tölünk nyugatabbra ez simán belefér. De ez persze a blizzardot nem érdekli, az árazása ugyanaz nálunk, mint USA-ban. De ez egy másik történet.

    Diablonál meg ugye jó sokat vártunk egy Diablo 3-ra, ami nagy csalódás volt sokaknak, erre folytatásnak kihoznak egy játékot mobilra, ahol már évek óta tucatnyi Diablo klón van. HSnél sose volt ez a keserü szájíz, mint amit a Diablonál a D3 hozott. HS egy kedves kis játék, mindenkiben nosztalgiafaktort idézve, akinek van warcraftos multja.

    Overwatch megint egy más téma, felesleges szerintem a CODal meg BFel összehasonlítani, mert azokból jön minden évben új rész. Plusz az OW is letett szerintem egyedi dolgokat az asztalra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák