Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz micafighter #123589 üzenetére

    Nem a preorder baj továbbra sem ebben az esetben (és a minőség), énis örülök hogy elsőként pörgettem ki... hanem az hogy pofátlanul legomboltak a 0-day vásárlókról 30 eurót a semmiért, az alapjátékon felül.

    Persze a másik véglet sem jó, hogy valaki pl megveszi az alapjátékot... vagy később és utána a SP tartalom meg soha büdős életben, vagy mintha a fogát húznák nekik van csak akciózva... de valami egyensúly csak kéne a kettő között. :)

    Persze ez most elsősorban Square Enix betegség... csak eddig ezt az alapjátékokkal játszották csak el.
    Az hogy most az egészre eltolták, kicsit bosszantó... de nincs ezzel baj.

    És továbbra is szeretem a TR-t.

    Tudod mihez lehetne hasonlítani ezt, ha Pre-Order lenne mondjuk 90 EUR... aztán a megjelenés napján valamiért úgy döntenének hogy akkor most ez csak 60 EUR egy hétig... és úgy hogy akik előre megrendelték azonak nem lenne lehetőség visszamondani vagy az alacsonyabb áron megkapni. Ugye hogy mekkora felháborodás lenne ebből?
    Persze mostmár ilyet nem nagyon érdemes vagy lehet eljátszani mert vissza lehet mondani, meg itt-ott van re-fund is. :)
    Ugye amikor fordítva van valami és olcsón előrendelsz valamit aztán drágább lesz veri az asztalt a nép meg megy a flame (lásd RDR2 ügye)... amikor meg fordítva akkor mindenki tapsol meg minden oké, olcsóbb lett aki meg előre, fizetett az íj majd máskor nem fog. :D

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák