Új hozzászólás Aktív témák

  • czundermák

    aktív tag

    LOGOUT blog (1)

    Üdv Urak!

    Előttem áll még 8-9 órányi utazás, hogy vissza érjek a bubiba. A DBE adattárában vészesen fogy a hely, ideje lenne leadni a koordinátákat. Kérdésem erre irányulna, olyan rendszer van, ahol érdemesebb ezt megtenni, mint bárhol másutt?

    Voltam már kisebb felfedező körutakon, de ez volt az első 20kLy-t meghaladó. Sajnos sosem figyeltem meg, ha leadom bárhol az épp aktuális körből származó adatokat, ott változik-e a státuszom a rendszerurakkal.
    Épp, hogy csak kapargatom a játék felszínét, világosítsatok fel, ha kérhetem. :)

    Az utazás fő célkitűzése a Prue Eon, Prai Eon szektorok feltérképezése volt. Szemet szúrt a galaxist fürkészve, a feltűnően nagy koncentrációban előforduló neutroncsillagok és fehér törpék száma. Az abszolút csúcs, saccra 80-100 köbfényévnyi (innen üdvözlöm Kazinczy Ferencet) terület, ahol, ha a szenzorok nem csaltak 11 neutroncsillag és 14 fehér törpe található. A törpék jobbára DA, DC és egy viszonylag ritka hélium héjas DBV. Nem beszélve az S osztályú carbon csillag rendszeréről [ PRAI EON FB-F D11-1 ] ami még beférkőzött melléjük. Nagyon az elején vagyok még, nem mondom, hogy bármi különleges lenne benne, mindenesetre ilyen koncentrációjú és jellegű góccal még nem találkoztam, a bubihoz "közel", főleg nem feltérképezetlenül.

    [ Szerkesztve ]

    CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO

Új hozzászólás Aktív témák