Új hozzászólás Aktív témák

  • kkp900

    senior tag

    Sziasztok! Szeretnék egy tartós megbízható lámpát mindenesnek. Már vagy 3 hete bújom a fórumot meg a videokat is róluk. Amire kellene az normál felhasználás nem barlangászok nem járok erdőbe (Főleg nem éjszaka) De elég sötét van a ház körül is ... :)
    Nem kell 300-400 méteres távolság de legyen kompakt na inkább leírom miket néztem ki.
    Fenix E 35R meg a Nitecore MH12 Pro és a Fenix TK16 V 2.0 mondjuk árban ez a legjobb szerintem ha németből rendelem ahogy azt régebben vissza olvasva egy fórumozó ajánlotta másnak csak nem tudom ,hogy lehet a garanciát érvényesíteni és mennyi a garancia rá? mert átbogaraztam az egész weblapot de ezek a németek nem írják sehol sem... Mondjuk több webshopnál se szóval ezek szerint kint nem jellemző ezt megosztani. ATK16 al egy bajom van csak hogy semmilyen visszajelzést nem ad az aksiról ami vicces ,hogy nem tudtak egy kurva ledet oda biggyeszteni valahova egy pár éves modellre.
    A garancia minél több legyen annál jobb lenne. Mennyire hihető a Fenixnak ,hogy tartja a 3000 lm-t 2,30 percig? Ha már veszek egyet akkor nyílván maxon használnám. Vagy ez tönkre teszi ezeket? És inkább azt hiszem 1000 a következő fokozat nála ,hogy az lenne a normális neki és csak néha néha a nagyobb 3000-es? Plusz ha valakinek van tapasztalata ezekkel a típusokkal jó lenne ha megosztaná velem is. :R És más márka is szóba jöhet csak a garancia legyen több mint 2 év és max EU-ból szeretném rendelni. Legyen benen vagy hozzá az aksi is. Remélem érthető amit szeretnék és behatárolja a lámpa minőségét és méretét tudását. Amit vettem 2 hete az egy Ledlenser P5R Core volt próbára ,hogy milyen ,de látom ,hogy hasonló árban sokkal jobbat lehet venni helyette.. Igaz nincs 7 év gari csak erre.

Új hozzászólás Aktív témák