Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz ZozzV6 #53696 üzenetére

    - 1 kattintás (bekapcsolás): max áramfelvétel
    - Bekapcsolás majd 2 fél lenyomás: közepes mód
    - Bekapcsolás és 3 fél lenyomás: stroboszkóp, vagy amit beprogramoztál hozzá
    Stroboszkóp közben 4 (nem 5 mint az infografikán írta Simon) fél lenyomás és azonnal a módválaszttó menüben vagy. Elkezd villogni a lámpa, de minden menüpontban csak egyet villan. 1-es villanás mire észreveszed, hogy bejutottál a menübe már rég el is múlt, már jön a második, harmadik, ... villanás. Ha végigért nem elölről kezdi, hanem az utolsó menüpontot be is kapcsolja (asszem SOS morze).
    Nehéz nagyon eltalálni a 4 fél gombnyomást, mert gyorsnak is kell lenned és közben persze módokat is váltogatja, hogy jó legyen. Egy rakás jó nagy kupac kopasz kukac az egész.

    Kicsit olyan érzésem van az egész convoy sztorival, mintha az egész átment volna üzletbe. Ez a driver sehogy nem lett volna szabad, hogy kereskedelmi forgalomba kerüljön, mert egy hulladék. Ha valaki ezt kipróbálta volna akkor nemet mondott volna az egészre.
    Régebben téma volt, hogy a rombusz minta megszűnik, mert "milyen drága és sok a selejt a gyártásban". Évekig jó volt, a "többiek" fillérekből is megcsinálják még a gagyesz 2-3$-os lámpákon is. A C8+-ban a test ezt a mintát kapta, ráadásul még agresszívebben kiképzett mintázattal (ami szerintem nagyon jót tett neki), és ennél nem írta, hogy jaj, sok a selejt és drága megcsinálni.
    Aztán itt van az S11 is. Az anyagok jók, de olyan bumszli az egész. Szépnek maximum vak sötétben olyan 40-50 méterről lehet nevezni. A marós nem is kell hozzá, ilyet a CNC demo programja gyárt, a boltok kirakatában. A driver butuska, a fényerők nem annyira jól elosztottak, szerintem felettem azért is írnak 3 módról, holott az a 3 az bizony 4. Talán ez az első Convoy, aminél azt érzem, hogy semmi célja, vagy értelme. Csak van, de nem ad semmit. Persze ezek a legelső benyomások, ezért nem is írok cikket úgy semmiről, hogy nem használom a konkrét lámpát huzamosabban legalább egy hétig, mert annyi idő minimum kell, hogy valós szituációkban is megismerjem mi az előnye, vagy hátránya. Szóval kap még időt, hogy bizonyítson, és fordítson a véleményemen, mert eddig kettőből kettő csalódás.
    Az SST40 fénye viszont nagyon tetszett a C8-ból, én javasoltam kapjon DD drivert, ahogy láttam valami 5A-es drivert kap, ráadásul aktív hővédelemmel. Kicsit csalódott vagyok, mert ha olyan lesz mint az S11-ben, hogy hopp, már vissza is vett és nincs tovább, akkor sok értelme nincs. Ebből a szempontból az Astrolux C8 nagyon bejött, hogy az "A 45 másodperc" az bizony bármikor ott van és kiadja ami az akkun kifér, mindez baromi látványos. Ez nagyon kellene az SST40 modellbe is.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák