Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz benfolds #26068 üzenetére

    Itt nem az a lényeg hogy mikor mire vált át, hanem hogy töltés végén az akkuk feszültsége hogy alakul. Ezt arra értem hogy lehet van olyan akku ami 4.23V-on áll töltés végén, meg lehet van olyan ami 4.1V-on áll. És egyre jobban szétcsúsznak az értékek. Mert egyik jobban lemerül, másik kevésbé.. Ezért ajánlottam hogy biztonságosabb ha veszel egy általam linkelt akku tartót, jó akkumulátorokkal, illetve egy normális töltőt amivel az akku tartón kívül tudod tölteni az aksit.

    A leírás egy dolog, de a Package Contents számít, hogy oda mi van írva. Ha oda le van írva hogy jár az akku, akkor valójában kell hogy járjon hozzá akku. De így nem tudom hogy utólag fognak-e adni. De ha adnak is hozzá akkut, akkor szintén azt csinálnám amit a Solarstorm-os akkupakkal, eldobnám jó messzire. Ezekhez általában a legolcsóbb akksikat adják, amik kb. semmire sem jók. Inkább vegyél LG - Sanyo - Samsung - etc.. aksikat. Akcióba kilehet őket nagyon jó áron fogni, és ezekkel fogsz mellé.

    Töltőnél meg inkább maradj a LiitoKala-nál. Rengeteg olcsó töltőt lehet kapni, de ezeket az 1-2$-os szarok inkább felejtsük el. Xtar MC1 - LiitoKala 100 - ezeket érdemes megvenni aki nem szán rá sokat a töltőkre. Ezeket biztonságosan lehet használni, és nem töltenek túl sem.

    (#26070) benfolds

    Volt nekem 90k-s lámpám, amihez szintén járt olyan töltő amivel a lámpában tudtam tölteni az aksikat, de abból is kivettem, és inkább külön töltöttem. Még a nagy gyártóknál sem mindig ajánlott a lámpában tölteni az aksikat, főleg ha sok akkus lámpáról van szó. Érdemes tájékozódni hogy nem-e tölti túl az aksikat.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák