Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz Vesa #11143 üzenetére

    Ha igaz lenne, nem lennének itt, de itt vannak, alá mentek az áraknak és hát az átlagnak bőven sok az is, amit adnak. Soha nem lesznek azon a szinten? :) Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? Még 5 évre visszamenőleg is, csak mosolygás volt az autóikra. Most meg rezeg a gatyó és mutogatnak trüsszelre, hogy csináljon valamit, mert letarolják az eu piacát, ahogy tette azt anno velük az eu, saját földrészükön.
    Nem volt látható az EV előretörése? Szerintem igen. Mit is csináltak az eu gyártók? Röhögtek a Teslan, csaltak a szabványok betartásával. Tettek bármit azért, hogy ne függjenek a kínai ipartól? Mennyi vezető akkugyár és K+F van nekik amelyek már eredményt mutatnak és gyártanak? Mi lesz, ha a gyártók azt mondják: oké, miénk a vár, tiétek a lekvár. (nekünk van akkunk, nektek nincs, és egyenlőre nem is lesz)
    Ezért haragszom az eu gyártókra.
    Nincs az a pénz, ami nem áll rendelkezésükre, ha veszteséget termelnek, hát majd pótolják. Az alma már belátta, hogy ebbe a versenyben, esélytelen haszonnal termelni ( az ő szokásos marzsukat meg aztán távcsővel sem tudnák elérni)

    A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák