Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz nubreed #43180 üzenetére

    NIKON ezt írja:
    A Nikon Europe csak azon termékekhez kínál garanciális szervizszolgáltatást, amelyeket saját csatornáin keresztül értékesítettek.
    1. A garancia csak a kitöltött jótállási jegy, az eredeti számla vagy a vásárlást igazoló és a vásárlás dátumát, a termék típusát és a viszonteladó nevét tartalmazó dokumentum, valamint a termék együttes bemutatása esetén vehető igénybe. A Nikon fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítsa a díjmentes garanciális szolgáltatást abban az esetben, ha a fenti dokumentumok nem kerülnek bemutatásra, illetve ha a bennük foglalt információ hiányos vagy olvashatatlan.

    Szerintem ha a fenti dokumentumokat megkapod, akkor lesz rá garancia, bár a Nikon ha nem Európában vásároltad a termékét akkor -szürke importnak hívja az ilyen vásárlást- nem zárja ki a garancia teljesítést, igaz nem itt, Európában érvényesíthető:
    "Ha Önnek szürke importból származó terméke van, akkor az importőrhöz vagy viszonteladóhoz kell visszaküldenie garanciális javításra."

    A magyar 1 év garancia is azért sokat nyom az itteni áron, és nem jellemző az objektívek 1 éven belüli "megromlása", így jóformán felesleges kiadás azért fizetni +ba.

Új hozzászólás Aktív témák