Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    Üdv mindenkinek!

    Nézzétek el, ha nem jó helyre írtam, mert nem találtam a kérdésemnek megfelelő topicot! Régieket nem néztem, mivel azóta sok minden változhatott...sőt.

    60.000ftot szeretnék majd a termékért kapni és érdeklődnék még, hogy az eladás után kell kifizetni az alul kiírt összeget vagy egyből, amint leokézom?
    Olvastam pár cikket idéznék is belőle!
    "...A paypal az ebay-el karöltve mindent megtesz, hogy a pénzed minél tovább náluk maradhasson. Ha azt gondolja valaki, hogy a 3-7-21 napos feltartási időt autómatikusan oldja fel a felül említett két rablóbanda, akkor téved (persze előfordulhat 100000-ből egyszer). A lényeg, hogy ők megadóztatnak, ha felteszed a hirdetést ...majd a paypal banda is levesz még egy kis zsét, de ez attól függ, hogy mekkora az oda utalt összeg (!minél több, annál kevesebbet von le!),pénzforgalmi ügyletbonyolítás címen. Aztán jön a legszebb az egészben, hogy feltartják a pénzedet 21 napig...Végszóként annyit, hogy paypal mindent el fog követni, hogy ne kapd meg a pénzedet akkor, amikor te szeretnéd. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de elvileg ez neki addig kamatokból profitot hoz, ami figyelembe véve a sok 100000 eladót, nem kis bevétel, a többiek mellé! Mindemellett az is feltünő, hogy évek óta magánszemélyekkel/felhasználókkal pereskedik paypal."

    Erről valamiféle vélemény?

    Segítséget nagyon szépen köszönöm előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák