Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz bul07 #30215 üzenetére

    Ezeket én is nézegettem, először ilyen LED zseblámpás tokba akartam beépíteni a lézert amit csinálgatok. Aztán maradt az Altoids cukrosdoboz :D Lehet, hogy még jó, hogy nem rendeltem be? :F

    Nálam a következő furcsaság van jelenleg: Egy kb. 6000Ft-os értékű rendelés tracking number-je: LJ866738218US. Erre azt írja a checker márc. 23. óta, hogy rendező hivatalban van. Persze lehet, hogy azóta már hajón, csak nem módosították még. Mindegy is. 7$ volt a cucc postája.
    Egy másik eladótól, szintén USA rendelés tracking number-je: LK038371377US. Ez a cucc kb. 25000Ft értékű (3$ gift-ként postázva, az eszköz olyan, hogy el lehet hinni), és a postaköltséget is megasabban (10$) állapította meg az eladó. Ehhez képest még egyszer sem frissült az infója, még csak annyira sem, mint a másik rendelésé.
    Mindkét eladót megkérdeztem. Az első azt mondta, hogy egyszer majd frissül, ha Magyarországon lesz, addig nem. A másik eladó meg azt mondta, hogy ez a fajta tr.n. egyáltalán nem frissül, csak arra szolgál, hogy a feladást igazolják. Érdekes.

Új hozzászólás Aktív témák