Új hozzászólás Aktív témák

  • wlantal

    tag

    Szervusztok.

    Megejtettem az [előző] hsz-omban említett próbát az új antennával.Rövid felállás: 4 emeletes ház padlástér, Száva u. torony irányában 10 emeletes panelek, Széchenyi hegy irányában 1-2 emelttel magasabb ház. Na most ugrik a majom vízbe mux A vétel Sz. hegy irányában TSreader-el quality:20 % a kép iszonyatosan szaggat, Száva irányában megközelítőleg torony felé irányítva Q:100% és csak némi szaggatás, de ezt a laptopnak titulálom.A párnapja megejtett Tárnoki próbából megbizonyosodva,de ezt majd a végén ecsetelem.
    Mux C esélytelen volt Sz. hegy irányából Q:10%, de csak ritkán jött be.Száva irányából is csak 40%, de ez is már valami a lepkéhez képest ami egyáltalán nem vette a 802Mhz-et.
    A kép ugyan szaggatott, de gondolom a jó rálátás ezen segíthet.Ezek után kíváncsi leszek a Kab-hegy mux A azaz 818Mhz vételére :F
    A tesztet a már említett Gigabyte GT-U8000-RH tunerrel végeztem.
    Nos a Tárnoki próba kb 20km BP-től.A helyszínt egy fórumtárs régi haver biztosította :D a környék egyik jó magas házában. Egy "ezer" éve nem használt árbocra szerelt lepke volt az áldozat.
    Mux A vétel tökéletes C már kicsit gyengébb érőséggél némi szaggatással ,de ment.Az én kb 6 éves gépemen ott is szaggatott bármely adás, de az ö újabb masináján tökéletesen mentek a mux A adásai. Mondjuk a mux C-n lévő adások azon a gépen is kicsit már szaggattak.Ami a lepke vételi paramétereiből fakad ezt valaki már említette a topic-ban.

    A végére egy kérdés.Van-e legális módja a két kódolt csatorna vételére USB-s tunerekkel?

Új hozzászólás Aktív témák