Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Büszke #8241 üzenetére

    Ha ven kedved akkor visszafejtheted az FCB firmware-jet es hekkelhetsz bele FPV kepesseget. Nem kell hozza mas csak rengeteg ido es ismerni kell az adott tipus procijanak assembley-jet. Altalaban valami ARM magot hasznalnak. Ja, meg valami celeszkoz sem art amivel olvasni / irni tudod a firmware-t, persze ha nem irasvedett.
    A vicc az, ha nem vagy valami unatkozo multimilliomos informatikus, akkor valszeg sohanapjahoz kepest masnapra keszulsz el.

    Nalam is az a baj, hogy a munkam tul sok idot vesz el a hobbimbol. Ha meg olyat csinalnek, hogy legyen ra idom, penzem nem lenne ra. Most meg itt ulok es nincs erom gatyaba razni az U807-et, pedig csak kosz ment a csuszocsapagy ala.

    @ Jackal2 - Az XK X250 Alien-bol pont kisporoltak a magassagszenzort. Meg kb. semmi nem igaz a sajtoanyagbol. Lenyegeben egy Dromida koppintas lett, ami az alap funkciokon kivul semmit nem tamogat. Namost 40 dolcsi. Egy Ominus meg 60. Basszus az utobbi jobban megeri. Es en sem akarom elhinni, hogy igy van.

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák