-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
Köszi szépen a segítséget, ezek szerint nagyjából jól sejtettem a legrosszabb forgatókönyvet. Egy pár kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban:
- A Margit sziget már nem esik bele a ferihegyi CTR-be, de Pest jelentős részén is a CTR miatt igazából "csak" annyit kéne, hogy jelentsen a CTR, hogy 40m a max repülési magasság. Ez alapján nem kéne kizáró tényezőnek lennie.
- A class megjelölés hiánya nagy szívás, de az EASA szerint 500g-ig class identification nélkül is repülhetnék A1-ben.
Tehát nekem csak az nem tiszta, hogy vegyünk egy 499g-os gyári, nem épített drónt, ha megcsináltam minden papírmunkát és biztosítást, akkor mi mondja ki a kötelező eseti légtérhasználatot a kedvenc példámban, a Margit szigeten? De akár kőbányán egy parkban 40m-ig?P.S. köszi a folyamatábrát, de a lakott terület kapcsán elég sarkos, sajnos ezt a részt az sem válaszolja meg!
[ Szerkesztve ]
Nullum fatum sed quod faciamus.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest