-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
válasz durkonorbi #62350 üzenetére
Es meg kozben meglattam a Tx03at is... Ezzel a 4 leaf antennaval... Ez is tudja ami nekem kell... Ennek az antennanak amugy mi a magyar neve? Illetve ez "jobban ad" mint a sima egyenes drot alaku antennak?
https://banggood.app.link/FTvboumX9S
-
vandor01
őstag
megjottek ma a Caddx kamcsik : [link]
gyorsan be is dobtam az Elf88-ba... épp hogy befert! de bent van es döntve!
kb 35-50 fok kozott mozgathato.... tobbet nem is kivantam... a gép 3 grammal lett tobb
pedig alu oszlopok helyett acelcsavart kellett raknom hogy a lencse beferjen koze!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz durkonorbi #62351 üzenetére
Van Magyar elnevezése annak az antennának, de nem jut most eszembe. A másik az dipole (az egyenes).
Igen, ez a fajta antenna jobban ad, viszont sokkal sérülékenyebb. Ha csak kicsit csukod össze, akkor még ki lehet hajtogatni. De ha pl "rá parkolsz" az x5c-vel, már cserélheted is ki.
Melegragasztóval szoktuk tele nyomni és akkor nem tudod elhajlítani. Ellenben az is + súly. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Rögtön elnézést is kérnék az off topic bejegyzésért!
Azt szeretném kérni, hogy segítsetek nekem rájönni, hogyan helyezhetném üzembe a gimballom, illetve mit vegyek még hozzá, ami hiányzik a müködéshez esetleg.
Ezeket kaptam most karira:"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #62352 üzenetére
A képminőségről írjál inkább, hogy had tudjam már megnyomni a gombot a vételhez.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #62353 üzenetére
Málnakeverő
Amúgy sztem egy méretezett dipole jobb mint egy random málnakeverő. Persze utóbbi is lehet éppen jó ha pont azon a frekin vagy amire méretezték"Oh my Goa'uld!"
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #62356 üzenetére
nyomd azt a gombot!!! ez a 10 ejro már oszt vagy szoroz???
nem tudok a képminosegrol nyilatkozni.... nincs szemcsim... eladtam mind a harmat! az ujak meg uton vannak kinabol...
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
durkonorbi
tag
Koszonom az infokat, akkor lehet marad a dipol, mert kezdokent van esely a hajtogatasra...
Tenyleg az emlitett szemcsi vajon atjon Afa/vam nelkul "sima" szlitassal kinabol? Valamiert inaktiv a tobbi kuldesi mod...
https://banggood.app.link/AUAEMVgI9S
-
Geller72
veterán
válasz durkonorbi #62359 üzenetére
Nekem aktív mind...a második, harmadik a jó választás, tariff és a másik insurance pipa persze..ha magától nem venné bele.
[ Szerkesztve ]
-
durkonorbi
tag
válasz durkonorbi #62361 üzenetére
Na, megrendelesnel mar ki tudtam valasztani (a termek kivalasztasnal nem ment valamiert), koszonom!
-
Geller72
veterán
válasz durkonorbi #62362 üzenetére
-
sketchifun
senior tag
Most mondjátok meg.
Vettem új VTXet, mert az előzőről antennával együtt tört a csati.
8 akksit parkoló felett kirepültem, hibátlanul.
Itthon 2. akkunál faág, de vékony. Nyilván hideg, prop letört. Gép leesik, videó egyből elmegy.
Felkapom, akksi le, irány befelé, megnézzük mi történt.
Mitadisten, VTX tápvezetékei közül a piros leszakadt a + pontról.
Visszaforrasztom, és semmi. Lehalt a VTX. ilyen van?Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
ezoltan
tag
válasz sketchifun #62364 üzenetére
Lehet hogy kapott egy rövidzárat az eséskor...
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
kriszbon
őstag
válasz vandor01 #62358 üzenetére
Csak az a baj hogy már megint hajtogathatok tartót hozzá, ha jól gondolom.
Más.
Megjött 2db GNB aksi, kíváncsiságból vettem mikor még 2887Ft volt az akciós ára.
Nem úgy szokott lenni hogy ha valósan nagyobb a C érték akkor illik nehezebbnek is lennie az aksinak?Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
syler123
veterán
válasz SpydeR3412 #62346 üzenetére
Köszi az ötletet.
Azt esetleg tudod melyik file-ban írtad át? pid.c?
Gondolom ami nincs kikommentelve az kell nekem.
//6mm & 7mm Abduction Pids (Team Alienwhoop)- set filtering to WEAK_FILTERING for 6mm, and STRONG_FILTERING or VERY_STRONG_FILTERING for 7mm
// ROLL PITCH YAW
float pidkp[PIDNUMBER] = {21.5e-2 , 21.5e-2 , 10.5e-1 };
float pidki[PIDNUMBER] = { 14e-1 , 15e-1 , 15e-1 };
float pidkd[PIDNUMBER] = { 7.4e-1 , 7.4e-1 , 5.5e-1 }; -
Saccco
nagyúr
válasz syler123 #62367 üzenetére
Szerintem próbáld ki előbb a filtereket.
Forrassz be egy, illetve két motor csatlakozót. Én is abból farigcsáltam csatlakozót.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vandor01
őstag
válasz kriszbon #62366 üzenetére
igen kell hozza valami mert 14x14 a merete.... se nem runcam se nem AIO.... nalam van egy tabla aluminium lemez es kb 12perc 32sec alatt a manual 3D printer mar vagja reszeli hajtogatja a kameratartokat!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
syler123
veterán
válasz Saccco #62368 üzenetére
Az lesz köszi!
Próbálkozok tuti vele, mert az már kiderült hogy javítható probléma, így megéri kínlódni vele. Holnap délután elszöszölök vele, ha nem havazik majd
Amúgy valami olyan is lehet, mint betaflight alatt a Anti Gravity, tehát nyélgázon húz csak föl P-t vagy valamit, mert alatta jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz tvamos #62355 üzenetére
Gimball? Rá rakod a kamerát először. Áram alá rakod, és kb ennyi. Legalábbis, a walkera 2d ilyen volt. Annyi, hogy ha nem volt rajta súly (kamera), akkor ideges lett. Kicsit rángatózott. De, ahogy érezte a kamcsit, máris felvidult, és tette a dolgát. De, hol van a akamerád? Gondolom, nem az fpv-nek szánt izét akarod rá pakolni? Me azé megsértődik ám!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Ma érkezett egy JJRC mikulásos drón. Az idegesítő zenebonát, hogyan tudom kikapcsolni?
-
chatran
őstag
válasz syler123 #62375 üzenetére
Értem, van esetleg egy leírás, hogyan érdemes bővíteni és milyen alkatrészekkel a gépet?
Korábban rendeltem egy F36-ot és egy E010-est, azok dobozán nem szerepel az alábbi figyelmeztetés:
"Always disconnect drone from charger immediately after charge is complete."
Ez azt jelenti, hogy a hozzá adott töltő túltölti az akkut? -
Saccco
nagyúr
válasz chatran #62377 üzenetére
A hozzá adott töltő inkább csak egy töltő féleség.
Előfordulhat, hogy túlnyomja igen.Esetleg lehet motort cserélni, pörgősebbre.
Erősebb magas feszültségű akkut beletenni.
Alaplapot flashelni Silverware-re. Ehhez kell pár dolog, többek között egy jobb távirányító. Ezzel kilép a játék kategóriából.Olvasd el a Tiny Whoop cikkemet, van benne írás ezekről. - Úgy rémlett bővebben írtam a dologról.
Az F36 a legjobb alapgép szerintem. Alapon képes kamerával repülni. Azzal tanultam meg repülni. Mondjuk mostanra eljárt felette az idő.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kriszbon
őstag
válasz Peaceliker #62376 üzenetére
Na tehát van 3 fajta akku, mindhárom 1300mA ebből 2 fajta 65C az újan jött meg 110C.
Az újan jött kicsit vékonyabb de hosszabb vagy 1cm-el.
Aranyos a doboza, de nem übereli a Graphene mágneszáras kemény dobozát és a bársony zacsit amiben azt küldték.
Jut eszembe róluk(Graphene), nem igen bírják még azt a strapát sem amit én csinálok velük néha, mert a "bugyijuk" igen csak meg van levegősödve(pedig nincs sok töltés sem bennük).Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
syler123
veterán
válasz chatran #62377 üzenetére
A gyári töltő nem valami nagy extra, túl sokáig nem érdemes rajta hagyni, nem feltétlen azért mert túltölti, hanem töltögeti folyamatosan. Egy idő után szép pufik lesznek az akkuk, tényleg semmire nem való az a töltő, de kezdésnek megfelelhet.
Ha egyszer veszel FPV szemüveget akkor kamerával érdemes bővíteni. Ez a Canopy jó hozzá.
Ezen felül pl akkuk kellenek (ne a gyári akkuban gondolkodj), ha tovább szeretnél reptetni. + még egy gép hogy ne kelljen szünetelned a reptetést. Utána jobb töltő. Notfastenuf firmware stb...
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz kriszbon #62379 üzenetére
Ne higgyél a GNB-nek!
Hírből sem ismeri a 110C-t! 220?
Szerintem örül, ha 80C kijön belőle. (ezek saját véleményeim!)
Kicsi akkuk közt használok GNB-t, és párhuzamban a Tattu akkukkal, de a Tattu nekem sokkal jobb, mert nem esik be annyira a feszültsége és annak ellenére, hogy a Tattu 450mAh és megy annyit, mint az 550GNB.
Mielőtt a tömegre fognánk máris megjegyzem, hogy 650mAh tattukat is használok, azok meg jóval többet mennek, mint az 550mAh GNB az mellett, hogy nehezebbek.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
tvamos
nagyúr
válasz Allien #62371 üzenetére
Koszi a valaszt!
Szoval, a gimball ez az item: [link]
Lenne nehany kerdesem vele kapcsolatban:
Az a bajom vele, hogy a doksi szerint ennek 12V kell. (Persze, hogy nem olvastam el elore...) Adhatok neki 3S-t ugy naturba? Vagy kell neki a pont 12V?
Gond-e az ennek, ha en fejjel lefele szeretnem beepiteni? Meg tudom oldani, hogy a teteje felul legyen, de ahoz kell konzol, aminek van nemi tomege... persze, ki is probalhatom, csak erdekel, mi a tapasztalatotok / velemenyetek, nekem ez az elso ilyen cuccom.
Van egy Sony FDR-X1000 kameram, egyelore azt szeretnem ratenni, ha megoldhato, ha nem, akkor veszek majd egy megfeleo GoPro copy-t. Azt en is eszrevettem, hogy ki kell egyensulyozni, egyelore tettem ra egy 10-es csavart. Jo lett igy.
Az van meg, hogy van ez a 6 polusu csatlakozo, (PITCH/ROLL,) ami nekem razkodas eseten nagyon kozel esik az alu hazhoz. Van erre valami bevalt modszer, hogy ne essen ilyen kozel? Vagy joez igy? Amugy ide kothetem a tav ket csatornajat, hogy tudjak kalibralni?A ROTG01 ugy tunik, hogy megy, de az oldalon nincs leiras, hogy kell a csatornat beallitani, meg a telefonom nincs a listaban, de gondolom a fekete kepernyo jot jelent. (Ha az app-ban megnyomom a play gombot, akkor ki lehet valasztani a megfelelo USB kamerat.) Van esetleg olyan app, ami a google play-ben van, es jobb, mint ez a letoltheto app?
Az van meg, hogy a TX801-et nem tudom osszedugni a C800T-vel. Eroltessem ezt? Olyan a drot, mintha ossze valo lenne, 2.5mm pitch a csatlakozo, az egyik fekete-piros-sarga, a masik lila-piros-sarga. (Mondjuk eleg erdekes, hogy a lila a GND.) A TX-bol kilog meg egy fekete-piros drot, gondolom itt kene neki 7-24V-ot adni. (Mondjuk a leiras ezen resze eleg egyertelmu.) Itt mondjuk szepen le van irva a csatorna kivalasztasa...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Ha csak a képek és videók minőségét veszem alapul hogy alakul az erősorrend az alábbi Dji drónok között?
- Mavic 1
- Air
- Mavic 2 ZoomUtóbbival szemezek, de nem tudom megéri-e az árkülönbséget a többihez képest.
Utazó videókra használnám hobbi célra a 7-es GoProm melléKöszi
-
Saccco
nagyúr
válasz JamesHolden #62383 üzenetére
Itt is kérdezz rá szerintem.
-
varadigabor
senior tag
válasz kriszbon #62379 üzenetére
Én vettem 5 darabot, tavasszról még volt 4, amiből 1et elhagytam.. amúgy jó aksik, mondjuk így hogy van bennük pár ciklus + sikerült is túl meríteni őket, így már hamarabb nyomják hogy low voltage.... De 2-2,5 perc repidő meg van úgy hogy nyomom neki. Ennyi pénzért meg szerintem ajándék volt.
CNHL 1500 MAh 100c ami nagyon bejött (hidegben is jól tartotta a feszt, nem sok ciklus volt bennük) de egyet kilyukasztottam... Szépen neki vertem a kapunak....[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Egy technikai kerdesem lenne:
Repülesszabalyzo tervezese okan a motorok tehetetlensegi nyomateka erdekelne. Eddig egy motor adatlapjan se talalkoztam ezzel a meröszammal. Elsösorban 2207-es motor adatai erdekelnenek, de ha valaki hasonlo ertekeket meg tudna osztani, nagy segitseg lenne! (... elnezest az ekezetek hianya miatt)
-
Geller72
veterán
válasz szabop27 #62387 üzenetére
Én Emax Avan Long Range 6038x2-es propokat használok az egyik 6"-os gépemen. Ezekre azt írja a gyártó, Emax LS2207 mocikkal, hogy:
"Using special PC material, the weight is only 4.6g. Most of the weight is concentrated in the peripheral part of the hub, low inertia moment of 14.4g*cm^2, so that the paddle has a fast reaction speed. It is the collocation of EMAX LS2207 1900KV motor 4S"
Az 5043x3-as propokkal meg ezt:
"Diameter: 5 inches
Pitch: 4.4 inches
Weight: 4.3g(pair)
Root thickness: 8mm
Aperture: 5mm
Moment of inertia: 13.4g*cm^2"Itt van egy igen jó motor test bench oldal, ami a jobb motorokat teszteli a jobb propokkal. Sok alap és kieg infót találsz itt. A motorokhoz külön nem szoktak megadni ilyen adatot, de az alapadatokból fix értékeken kiszámolható. Inkább a propoknál jellemző az, hogy adnak meg erre vonatkozó adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
talaltam egy egeszen jol epitheto vazat 3 collra! es occco ez: [link]
11xx 13xx 14xx 15xx -es mocikra lukak a karokon... nem konnyu 30gramm de az also lap 3mm-es szoval nem 2 vagy 2,5" ra kell épiteni! ami jo benne hogy a torony leheto leghatrabb kerult a runcam csavarja es a torony szele kozott 16mm van ezert elol elegseges a hely meg ugy is hogy a hatan van a VTX! vtx nelkul meg szellos! a camerat vedetten lehet berakni sőőt a vedelem tetejen van tepozarnak kialakitott luk es igy dontotten fel lehet tepozarani vmi kisebb kamerat pl SQ12!
ami rossz hogy 20mm-es az oszlop magassag ezert 3szintes torony nem fér be vagy ugyeskedni kell.. viszont a hatan hatul meg van hely akar VTXnek vagy a receivernek.... ez lett belole
- Motor: racerstar 1306 4000KV
- ESC: HAKRC 4in1 20/25A
- FC: Full Speed F3SD
- VTX runcam TX200
- XM+125gramm persze a labakat es motorvedelmet ha leszednem akkor kb 115gramm lehetne?!
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Alfa genie110 ...ha felmenne a 2.5 prop rohadtul élném. olcsó is, 13g, micro kompatibilis...de 2.4es prop a max
"Oh my Goa'uld!"
-
ezoltan
tag
Bővült az ötcolos család egy nagytestvérrel,a 6 colos Diatone M630 személyében.
Mivel a vevőim úton,csak a külső benyomások maradnak,de azokról kizárólag szuperlatívuszokban tudnék bármit is beszélni.
Az utolsó csavarig iszonyatosan igényes és letisztult összességében a gép.Egy jó példa az aprólékosságra a gyönyörűen megmunkált fejű csavarok vagy a kifogástalanul kidolgozott váz-felsőrész (és sorolhatnám) mellett,hogy még a kondenzátorok tüskéi is szigetelt borítást kaptak.
Ragyogóan néz ki,impozánsak a méretek az ötösök után,bár csupaszon annyira nem egetverő a különbség,de propokkal felszerelve szép nagy dög.QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
tvamos
nagyúr
válasz tvamos #62382 üzenetére
Sikerult osszedugni a TX-et a kameraval, szepen melegszik is minden. Tudom allitgatni a csatornat,meg a sugarzasi teljesitmenyt. Meg is jegyzi a TX a beallitott ertekeket.
Sajnos az ROTG01-egyel semmi keppen nem akar osszetanulni, hiaba nyomkodom a gombot a vevon, meg kuhuzom, bedugom, kapcsolgatom a tapot mindenfele, de semmi. Csak fekete kep van a mobilon.
Mi lehet a baja?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
SpydeR3412
aktív tag
-
syler123
veterán
válasz SpydeR3412 #62395 üzenetére
Kérdés ennyit ér-e. Jobb-e mint pl az EV800, mert ugye kapott hideget meleget. Látószög kicsi, kis fejre jó stb...
EV200 jobb lenne leakciózva[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz syler123 #62396 üzenetére
mihez vagy szokva? dobozoshoz vagy csikhoz?
de az sokat elmond hogy amit akcioznak az valszeg nem ugy fogy mint ahogy elkepzeltek! ott van pl a VR D2.... a kezdo ára 100-120 ejro volt.... azt egy rakat fos volt utanna mar akcioztak 1000x... 50ejroert vagy dollarert vettem meg.... de nem ért meg annyit se! most a felvarrott PRO verzio 80 ejro....
aztan ott van a EV800D! soha nem ment akcoban 70euro ala! jol használhato megbizhato viszik a zemberek NAGY akcio nelkul is!
most vettem uj szemcsit...
meg se fordult a fejemben VR D2 1x copni elég volt ujra EV800D -t vettem!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
syler123
veterán
válasz vandor01 #62397 üzenetére
Egy EV800-am van, elégedett vagyok, de lehet nem lenne rossz, ha nem egy féltégla lenne a szemem előtt. Soha nem próbáltam még ilyen jellegű szemüveget, mint az ev100. Annyit tudok hogy nem hiszem hogy nagy váltás lenne az ev100 az ev800 után. Akkor már inkább ev200, arról szinte csak jót olvasok, nagyon szeretik a teszterek.
De az nagyot ugrik árban, 40-ig lennék rá vevőMár csak 17db van, ennyiért viszik mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz ezoltan #62392 üzenetére
Miben más egy 6" az 5"-hoz képest?
Ahogy ismerlek free használod (ahogy én is) és elgondolkodtam, hogy a megtervezett vázamhoz 6" karokat is gyártatok (amit már nagyon várok, hogy kész legyen, mert addig egyetlen hozzá vásárolt alkatrészt sem volt alkalmam ellenőrizni, hogy működik, vagy sem, de bízom a Holybro gyártósorában)Mellesleg jónak látszik az új géped, és gondolom az is, ha már Diatone! Jó vaskosak a karjai
Más:
Beraktam az X7-be a HAL szenzorokat, és gondoltam egy nagyot, és fellazítottam a stickek ellenállását, mert arra figyeltem fel, hogy az erős visszahúzások miatt középállásnál mindig megakasztotta a kezem, és nem sikerült az istennek sem normális íveket repülnöm a szögletes mozgás miatt. Viszont szimulátorban most mintha túl lágy lenne.
Ti mennyire feszítitek meg a rugókat?[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Elmebajomban a múltkor vettem egy [ilyen] vázat, gondoltam kipróbálok egy ilyen vékonyka kicsi vázat, mert azt gyorsan össze tudnám dobni.
Ma megjött a csomag, volt benne PDB de 35x35-ös(vezérlőm is csak ilyen van), persze a furatok 20x20-ra vannak készítve.
Na meg el van tolva a hátsó részbe, tehát nem középen van.
Ja meg vehetek 4 in 1 ESC-t mert erre a karra vicc lenne rárakni(10x4mm)
Képen az a felső elem nem nézett ki ilyen viccnek mint a valóságban.
Többet kínlódhatok vele mintha vettem volna külön egy alsó és felső platnit, mint az aláírásomban szerepel, és faragok hozzá négy kart Martian II 220 karból valahogy így mint a képeken, és kapok egy 235-ös vázat.Amúgy nem szólhatok egy szót sem, mert küldtek a csomagban egy lapos gyémánt reszelőt, hogy ne paraszt alakítsd ahogy akarod.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest