Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz varadigabor #41877 üzenetére

    Nahh.. tehát, nekem egy 15x15-ös profil akadt a kezem ügyébe, amit elvágtam hosszában, majd meghajtottam.
    Igaz aránylag puhább anyagú de legalább bordázott, így talán kicsit erősebb, azért én a közepébe szabtam egy csík kemény fajta alulemezt biztos ami biztos alapon.
    Persze ezt lehet egy vastagabb anyagból is csinálni, csak kérdéses hogy a motor vezetékek elérnek-e odáig ahova kell, mert roppant szűkre vannak szabva.

    A két kar közé kellett szabnom egy olyan vastag műanyag lapot, mint amilyen vastag a gyári műanyag, hogy ne legyen szintkülönbség.

    A gyári csavarok rövidek lesznek így, de a középső leghosszabbakat ki lehet tenni a széle felé, és így tovább 1-el mindig kifelé.
    Sajnos nekem olyan hosszú 2,5mm-es csavarom nem volt ami középen fogná, így felfúrtam 3mm-re, de az anyába is bele kellett fúrni a 3-as menetet, mert a 3-as csavaranya nem megy bele a műanyagban kiképzett helyre.

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák