Új hozzászólás Aktív témák

  • Arti1

    aktív tag

    válasz shaddam #18373 üzenetére

    Kicsit nem vagyok, aztán meg alig győzöm utolérni a topic-ot :)

    Nagyon tetszik a videó! Hol álltál? Elég nagy területet bejártál, csak a képre hagyatkoztál, vagy a tűztorony tetején voltál és végig szemmel tartottad, merre repül?
    Milyen beállításokkal reülsz? Előre beállítod, hogy felrepül mondjuk a tűztoronyhoz, megkerüli 15 m sugarú körben, kb. 25 fok dőlésszöggel meg 1 m/s sebességgel? (a számokat hasból írtam, semmi konkrét)
    Meg beállítod, hogy ha merül, akkor visszamegy hozzád, ha meg madárral találkozik, a kölcsönös udvariasság jegyében kitérnek, mert igaz, hogy a galamb kap egy ingyen kopasztást, de a gépnek nem hiányzik a kényszerleszállás...

    (#18375) Jackal2
    Ilyenkor mi a szabályozás jelenleg?
    Azért vehette volna el a rendőr, mert közterület felett repült? Vagy azért, mert videót készített? (Vagy mindkettő?)
    Mi van akkor, ha ott a belvárosban van egy tetőteraszos penthouse lakása :) és a tetőteraszról felszállva videózik? Sosem találják meg, ha csak lentről nézegetik a Phantomot... vagy nemsokára lesz rendőr phantom, kék-piros villogóval és földre kényszeríti?
    Ha lehetne, (meg ha lenne ilyen gépem) biztos kötnék rá legalább egy felelősségbiztosítást, mert mi van, ha egy ügyvéd kamaszgyerekének a fülét megcsipkedi a propellere kényszerleszállás közben, aztán meg jól leperlik rólam a gatyát is... (vagy elég, ha melléesik és az ijedtségre hivatkozva 5 év pszihológust kell kifizetni..., kreatív ország vagyunk :) )

    (#18379) molnigee
    Igen, 18299-ben kérdeztem, de akkor még nem tudtam, hogy létezik ilyen funkció, csak ötleteltem, köszönöm, most már tudom is :)

    http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

Új hozzászólás Aktív témák