Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Végül ez lett a megoldás, de nem a docker írta felül egy mountpointtal, hanem én... Mikor megcsináltam először a konténert, egy olyan mappát csatoltam fel volume-nak, ami még a rendszerpartíció része van (legyen pl /mnt/123). Elindult, ment szépen egy darabig, majd kitaláltam, hogy csak jobb lenne, ha külön partícióra menne a dolog, ezért szétpartícionáltam az egyik adattároló HDD-met, majd felcsatoltam - természetesen a /mnt/123 helyre. Ami eddig adat ott volt, az így eltűnt, csak LiveCD bootoláskor, vagy a mountpoint megszüntetésekor volt látható...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest