-
IT café
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TrollBalint #2250 üzenetére
Sajnos van az a film aminél már az sem hat
-
kammler
senior tag
Ezeknek van magyar oldaluk? Pontosabban magyarországról hivatalosan elérhető? Csak mert a googli retkes román oldalra visz. Telefonon németre. Úgy, hogy a találatok közt ott a hu-hu
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
kammler
senior tag
válasz l.skywalker #2257 üzenetére
Azon neked mi a hőbörgös öcsém, hogy a https://www.disneyplus.com/hu-hu tetvedék linkre három gépen három különböző neten román tetvedék oldal jön be. De úgy ám a hu-hu helyet ro-ro van. Átirányít. Átirányított. Ahonnan mehetsz tovább angolra nyelvválasztással. Ezen neked mi a hőbörgés? Pont erre voltam kíváncsi melyik okostojás áll neki okosnak lenni. Amúgy nem akartam disney+ t.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kammler #2258 üzenetére
És a legjobb megoldásnak azt találtad bátyám, hogy beírsz egy fórumra. Írj legközelebb nyugodtan egy levelet a supportnak, ha az itteni válaszokkal már előre nem vagy megelégedve és mindenki jól jár.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy aki a D+ alkalmazást használja tv-n ( pl. LG ) annak mennyire működik a dolog?
Nálam az a helyzet, hogy amikor indítanék bármilyen filmet, vagy sorozatot, akkor ahogy el kezdené betölteni azt, megakad és újraindul az egész alkalmazás.
Sok esetben, 3-4-5 alkalommal is eljátsza ezt egymás után.
Ha nagy nehezen sikerül elindítani az adott műsort, utána már nincs gond.
Csak akkor jelentkezik a hiba, amikor először elindítom az alkalmazást és indítanám az első filmet vagy sorozatot. Ilyenkor ugye betöltené a D+ logót, vagy ha éppen Star-os a film, akkor azt, de ott megakad és újraindítja az egész alkalmazást. Rettentő mód idegesítő!
Se a SkyShow, se az HBO alkalmazás nem csinál ilyet, mindkettő megy hiba nélkül, csak a Disney+ ilyen.
De azt vettem észre, hogy ezt megcsinálja PC-n is.
Most ennyire hulladék az alkalmazás, vagy nálam van valami gond?
Régebben nem volt ez ilyen, jól működött, mert mióta elérhető nálunk a szolgáltatás, azóta vagyok előfizetve rá, nem volt vele hiba. Szerintem valamelyik frissítés csinált valamit, de nem emlékszem már mióta ilyen.
Egyébként egy 2021-es LG tv-n használnám.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz AthlonXP #2262 üzenetére
Frissítés kavart be nálad szerintem jól gondolod. Nekem 2017-es lg és egy 2023 lg tv semmi gond nincs. Amúgy ügyfélszolgálatot is meg lehet kérdezni telefonon. Egyszer hívtam korrektek voltak. A megoldásra kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Roland18x
tag
Ha már ennyi LG tvs felhasználó írt, akkor az én kérdésem pedig az lenne: nem szokott olyat csinálni az alkalmazás nálatok, hogy nem percre pontosan onnan folytatja filmet, sorozatot ahol abbahagytátok. Van amikor csak egy perc a hiba, de néha öt. Egy pár hónapja kezdte el nálam ezt csinálni. Neten nem találtam semmit róla.
-
Roland18x
tag
-
AthlonXP
őstag
válasz Serpiko #2263 üzenetére
Hát egyelőre, nincs megoldás. Próbáltam újratelepíteni az alkalmazást, de nem változott semmi.
Próbaképp feltelepítettem a Xiaomi MiBox 3-as cuccomra is, azzal gond nélkül megy, gyorsan betölt mindent és megy szépen. Cserébe viszont csak stereo hang van, de ez ahogy olvastam máshol is, Androit tv jelenség... Ez nálam elég nagy fekete pont az alkalmazásnak, mert szeretem 5.1-ben nézni a műsorokat, ahol ez adott.
Azt vettem észre, hogy ha itt a MiBoxon elindítom az alkalmazást, majd abban bármilyen filmet, sorozatot, akkor az rendesen indul és nincs gondja. Ha ezután kilépek abból, majd kikapcsolom a Boxot és elindítom a TV-n az alkalmazást, akkor már ott is jól működik, indul minden elsőre, hibátlanul..
Nem tudom mi van, nem értem. -
AthlonXP
őstag
válasz Roland18x #2266 üzenetére
Nálam, pontosan onnan folytatja a műsort, ahol abbahagytam, napokkal később is. De volt olyan film, amit 2-3 héttel később folytattam csak ( megfeledkeztem róla ), az is ment onnan, ahol abbamaradt.
Nálam csak a fentebb leírt probléma van, de azzal egyelőre nem tudok mit kezdeni. -
-=RelakS=-
veterán
Másnak is meghibbant a Disney+?
Az "alkalmazás" nem hajlandó kapcsolódni, böngészőkben meg ragaszkodik hozzá, hogy az osztrák oldalt nyissa meg.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Serpiko
addikt
válasz -=RelakS=- #2275 üzenetére
Nálam minden rendben vele most néztem meg.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
zseko
veterán
Este felhúzott egy kicsit a Disney. Nézni akartam egy indiai filmet, és komoly, hogy ha eredeti nyelven, magyar felirattal akarom nézni akkor le kell szednem torrenten, mert valami töketlen idióta úgy gondolta, hogy két változatot tesznek fel, így vagy csak angol szinkronnal nézhetem a magyar felirattal, vagy ha eredeti nyelven akarom akkor csak és kizárólag angol felirattal??
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz -=RelakS=- #2278 üzenetére
Brahmāstra: Első rész – Shiva
Az extrák között van az eredeti nyelven.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-=RelakS=-
veterán
Kemény
A szinkronizált változatra indiaiak mondták fel a szöveget? Kb olyan akcentusnak hangzik.
A nem szinkronizált változat meg "Angol" nyelven beszél Ha elcseszték, akkor csesszék el alaposan?
Amúgy nem lehet, hogy a két változat másképp van vágva, ezért nem csinálták a hangot választhatóra? Mondjuk ha így is van, a feliratot hozzá vághatták volna.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
zseko
veterán
válasz -=RelakS=- #2280 üzenetére
Igen, nekem is úgy hangzott hogy indiaiak mondták fel az angol szöveget is.
A vágást nem tudom, nem néztem meg kétszer majd ha hazaértem összehasonlítom a hosszukat.HR24.hu
-
negyven2
veterán
Igaz ez US Only (jelenleg még?), de azért érdekes fejlemény:
In Streaming Milestone, Disney And Warner Bros. Discovery Team On Bundle Featuring Disney+, Hulu And Max“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
senior tag
válasz negyven2 #2283 üzenetére
Mindez, hogy versenyezni tudjanak a netflix-szel. Ehhez képest meg napirenden van, hogy tartalmakat licencelnek pl. a Netflix számára:
Disney “Looking Selectively” at Licensing More ContentHa már itt járok: szeptembertől állítólag már mindenhol bevezetik a jelszó megosztás ellenőrzését:
A Disney is belevág a jelszómegosztás szigorításába(Persze kérdés, hogy a mindenholba beletartoznak-e ilyen isten háta mögött helyek, mint Mo. )
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
sasuka
csendes tag
Reméljük, hogy tetszik a Disney+. Frissítjük az árainkat, hogy továbbra is vadonatúj saját gyártású műsorokkal, a legújabb kasszasikerekkel, és a legkedveltebb darálásra érdemes sorozatokkal állhassunk rendelkezésedre. Az előfizetési díjad 2024. június 14. összegről 30 900,00 Ft éves díjra módosul.
-
Bogyi007
veterán
Dettó. Június 14.-el lenne hosszabbításunk és eddig ekkora összeget sosem fizettünk még inkább a felét. Sanszosan búcsút intünk a szolgáltatásnak és amikor lesz olyan tartalom ami érdekel akkor fizetünk elő 1-2 hónapra csak...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
válasz Bogyi007 #2287 üzenetére
Ugye amikor bejött akkor, volt olyan akció, hogy 8 hónap áráért, kaptad az első éves előfizetést. Ez volt a 19 890 Ft. Ezután már a szokásos 10 hónap áráért járt az éves. Ekkor még az induló ára volt, tehát 24 900 Ft lett (mert a havi ekkor 2 490 Ft volt).
Azóta történt egy áremelés, amitől a havi ára már 3 090 Ft, tehát az éves ára 30 900. Tehát nem lett a duplája, még az eredeti indulóárhoz képest se.Viszont egy érdekesség (és már volt róla szó itt), amikor az ára miatt egy privát ablakban megnyitottam a Disneyplus.com-ot (valamiért 3 890 Ft-ra emlékeztem, mint a havi ár), akkor nekem se hozza be a magyar oldalt, hanem helyette az osztrák Disney+ oldalát hozza be. Viszont ha nem szolgáltatói DNS-t használok, hanem pl. Cloudflare-t, akkor bejön a magyar Disney+ felülete. Direkt ki-be kapcsolgattam és vagy 5 tesztből 5 esetben Cloudflare-el a magyar oldal, Digi alap DNS-el meg az osztrák felület jött be, mind gépről, mind telefonól (telefon esetében ha átmentem Yettel vagy Vodafone netre akkor is magyar jött be, ha Digi-s volt a Router DNS-e akkor az osztrák, és ha Cloudflare-es akkor megy megint a magyar)!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
válasz negyven2 #2289 üzenetére
Akkor felesbe fizethettem - mindenesetre alig-alig használjuk az előfizetést és azon tartalmak ami miatt beszálltunk azok minősége egyre romló szintet is képviselnek ami ezt az árat számunkra egyszerűen nem éri meg.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sanyi.mTs
addikt
Webes felületen ki lehet nyerni saját nézettségi statisztikát a felhasználókra?
-
markknight
veterán
Most nézem, hogy már a Klónok Támadás is csak HD-ban van fent?.. Jelenleg a magyar piacon konkrétan sehol nem tudom megvásárolni, megtekinteni ezt a filmet 4K felbontáson, digitálisan és, hogy legális is legyen. És akkor sírnak, hogy nincs bevétel.. Inkább leszedtem a virágboltos 50 gigás 4K verziót, többre megyek vele. Nevetséges.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz markknight #2294 üzenetére
Cinematographic Process
Digital Intermediate(2K, master format)Dolby VisionHDCAM(1080p/24, source format, matted to 2.39: 1)Tehát a 4K az csak egy felskálázás, ha jól értem
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
markknight
veterán
válasz -=RelakS=- #2295 üzenetére
Ettől függetlenül ég és föld a kettő között a különbség sajnos. A szemem jó, a TV-n pedig látható
Viszont, köszi az infót ma is tanultam valami újat
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz markknight #2296 üzenetére
Gondolom azért, mert az 1080p stream agyon van tömörítve. Ahogy youtube-on is.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
911 3.évad 11 rész, együtt megy a magyar szinkron egy másik nyelvvel, nagyon zavar. Hiába van a magyar nyelv kiválasztva. Lehet kezdeni vele valamit?
Köszi"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest