Új hozzászólás Aktív témák

  • sberci

    tag

    válasz biker #2851 üzenetére

    Marmint ugy ertem, hogy akar a daily futamok is lehetnenek ugy, hogy kormanyos, gamepados, belso nezetes stb, kategoriaba sorolva minden esetben, hogy a vegen az ember tudjon szurni a valoban relevans idokre jatekon belul.

    a motorhazteto meg a lokharito nezetet, termeszetesen egy kategoriaba tennem a belsovel. hiszen akinek 3 monitora van,vagy extraszeles, vagy vr-ben tolja, mind mas nezet passzol hozza, de kivulrol jatszani, kb mintha mariokartot tolnal (bar lehet azt is lehet belso nezetbol) total elveszik az elmeny illetve olyan elonyt szerzel vele (belatod a fel palyat elore, amit meg sem kell emliteni) A masik nagy elony meg az, hogy teljesen elveszik a beleeles elmenye, mert amig tudsz ra ugy tekinteni, tenyleg mint egy mario kart fele gyerekjatekra, addig tudsz gyors lenni. Ahogy elvarazsol, jobbra-balra dolsz, felsz, hogy lecsuszol az utrol, egy eros ffb-t hasznalsz, ami szinten csak az elmenyhez ad, de kitepi a kezedbol a kormanyt, a preciz millimeter pontos vezetes neheziti, netan normalis kormanyelfordulast is beteszel , motion cockpitrol nem is beszelve, egyre tavolabb kerulsz a gyors es konstans szakasztol.
    Ezek szemelyes tapasztalatok. Es sajnos az ember, ha felul a gyorsvonatra, szepen belatja, vesz vissza az elmenybol es ugy tekint ra, mint egy jobbra-balra rangatos ugralos jatekra, ahol megfelelo idobe kell csak iranyitani a "kicsikocsit", hogy gyors legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák