- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicknev
csendes tag
Én úgy tudom, hogy fel nem használt pénz
[link]
visszaigényelhetö blue-nál (is), a számhordozás esetén nincs 3 hónap várakozási idö, mert tuti nem fogod tudni ujra aktiválni az elözö szolgáltatónál a simet.[ Szerkesztve ]
Ha privát üzenet küldesz biztosabban látom, hogy írtál ;-) Amíg aktív a hírdetés addig meg van amit hírdetek.
-
nicknev
csendes tag
Sajnos hordozott számmal nem működik a netes blu egyenleg visszaigénylö, de ugyanazokat az adatokat amit ott látsz bediktálta a lányom telefonon )blu ügyfélszolgálat) és mér intézik is
[ Szerkesztve ]
Ha privát üzenet küldesz biztosabban látom, hogy írtál ;-) Amíg aktív a hírdetés addig meg van amit hírdetek.
-
nicknev
csendes tag
mikor nevezték át az ügyfélszolgálatokat Digi SHOP-nak?
https://digi.hu/hirek/digi-shop-ujranyitas-az-ulloi-uti-shopmarkbanHa privát üzenet küldesz biztosabban látom, hogy írtál ;-) Amíg aktív a hírdetés addig meg van amit hírdetek.
-
nicknev
csendes tag
Engem is felidegelt, hogy nagy emelést csinál a digi
és félek ha átmennék fliphez 1-2 hónap és felviszik ök is 5-6 ezerre
az ö sett top boxuk meg nem hiányzik...két dolog azért pozitiv, 100/100 helyett 1000/300 lesz a net
és a telefon perc dij reményt keltö , ha egyszer lesz mobiljuk:
vezetékes 4ft/perc
mobil: 6ft/percHa privát üzenet küldesz biztosabban látom, hogy írtál ;-) Amíg aktív a hírdetés addig meg van amit hírdetek.
-
nicknev
csendes tag
válasz Peter.70 #6143 üzenetére
Az új számlával jött tájékoztatón van
Digitel 250 (a vezetékes telefonhoz)
a mobil hívás 15-röl 6-ra
a vezetékes 6,25-röl 4-re csökkenhavidíj 200-ról 250-re nőtt
ha nincs tv és internet szolgáltatásod, akkor a havidíj 900-ról 1500-ra nő
-
nicknev
csendes tag
Sziasztok az APN nekem is megoldotta a mobilnet beüzemelést a Cubot max telómon.
Most az még a gondom, hogy amikor digis vezetékes számot hívok akkor én hallok de ö nem, ilyennel találkozott valaki, van tipp, javaslat?[ Szerkesztve ]
-
nicknev
csendes tag
1830 helyett a havidíj 2990 március 1 től
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest