-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrik1995
csendes újonc
Szerintetek most melyiket èrdemes vàlasztani: Telekom IPTV 2 èvre vagy maradni hatàrozatlan ideig a Digi-nèl? Nagy sportrajongó vagyok, de el vagyok bizonytalanodva amiatt, hogy a Spílerrel mi lesz....
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz Flashget #42240 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
A felvétel az egyik, ami miatt vonz a Telekom, mert a Diginél nem tudom, milyen merevlemezre érdemes rögzíteni műsort......
A másik - és ez legalább olyan fontos, mint az első - hogy nem tudom, hogyan alakulnak a sportjogok, mennyivel fog erősödni az M4-Sport Tv-Spíler Tv hármas.....
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz sityupityu #42267 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem csak sportot, hanem mást is felvennék
Apropó, szerintetek mi lesz január 1-től a DIGI-nél? A Telekom fórumban már leírták, hogy bekerül a Spíler és az összes TV2-csoport csatorna, kikerül viszont a Fox és a NatGeo..........
Gondban vagyok, hogy maradjunk, vagy menjünk át a Telekomhoz, jó lenne már tudni a DIGI január 1-ei változásait.
-
Patrik1995
csendes újonc
Mikor fog kiderülni, hogy mi lesz januártól a Diginél?
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz sityupityu #42335 üzenetére
Melyik csatorna 720-as?
-
Patrik1995
csendes újonc
Szerintetek mi lesz az Eurosport-tal és Eurosport 2-vel? Lesz januártól vagy sem? Ettől is függ, hogy maradunk-e a Diginél. (A Spílert a Telenor Mytv-vel megoldjuk.) (A másik alternatíva a Telekom IPTV.)
[ Szerkesztve ]
-
Patrik1995
csendes újonc
A DIGI Facebook oldalán kérdezte valaki azt, hogy lesz-e RTL Spike.
A DIGI szokásos válasza (nincs tudomásunk...) után egy kommentelő válasza:
,,Szia x ! Csiripelték a madarak : várd meg a decembert,és a digi közzé fog tenni valamit!"
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz sityupityu #42868 üzenetére
Csak nehogy aztán se Spíler, se Eurosport ne legyen.....
-
Patrik1995
csendes újonc
Akkor az Eurosportok maradnak?
-
Patrik1995
csendes újonc
Egy másik fórumon olvastam, hogy a Digi Smart Cam-on megjelent a Spíler, Izaura Tv is - de zárolt...
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz Flashget #43297 üzenetére
Utánaérdeklődtem, ezt a választ kaptam:
,, ,,Szia Y, Általános Szerződési Feltételeink szerint a Spíler TV csak a Családi csomag részeként érhető el, ez így lesz januártól is. "
Tehát ez eddig így volt ( a november 24-ei ÁSZF-ben is a Családiban van a Spíler), és így is marad, a MyTV honlap szerint az RTL Spike és az Ozone Network kerül majd ki december 31-től az Alapcsomagból.
-
Patrik1995
csendes újonc
A februári ÁSZF is kint van már: minden marad a régiben, azaz maradnak az Eurosportok.
-
Patrik1995
csendes újonc
válasz sityupityu #44712 üzenetére
Ez most komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest