- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SkyShowtime
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Amazon
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
copperhead
aktív tag
Most szerelik be hozzánk a Digitv-t és azt mondták a lakásba nem kell behúzni a koax kábelt, mert rákötik a UPC-s kábelre (mondjuk azt nem tudom, hogy az átállás alatt, hogy lesz adás?). Szerintetek ez jó megoldás vagy inkább külön vezessék be a saját kábelüket is?
-
copperhead
aktív tag
Köszi! Arra gondoltam, hogy amíg lemondom a UPC-t és előfizetek a Digire. Nem tudtam, hogy ez ilyen gyorsan megy. Azt mondták, hogy a házig optikain jön a jel, de a lakásokba már koaxon viszik + UTP kábel. Egyébként érdemes a UPC-ről Digire váltani? Nekem semmi bajom nem volt velük csak az, hogy nagyon drága a HD dvr csomagjuk.
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
válasz Pille69 #3340 üzenetére
Köszi Pille69, zhagyma! Hűségidőm már lejárt. A HD adást eleve hűségidő nélkül rendeltem meg, úgy volt, hogy lesz optikán THome. Lehet, hogy tényleg az lesz a legjobb, ha a Digit is hűségidő nélkül próbálom ki. Azt még nem tudom, hogy külön kábelen legyen. Egyáltalán használhatják a UPC vezetékeit? Az tényleg hiányosság, hogy nincsen rögzítős STB a Diginél. Külön lehet ilyet venni? Legfeljebb felveszem az asztali DVD-vel.
-
copperhead
aktív tag
Köszi! A UPC-tő egy számlát kapok. A telefont megtartottam, volna, mert az este 6 utáni ingyenes belföldi hívás jó dolog. Októberben is 800 percet beszéltünk 2000 FT-ért. Lehet, hogy át kell térni a Skype-ra. Ha mégiscsak szeretnék rögzítős STB-t venni, mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
Szeretnék előfizetni a Digi Tv-re, de a Panasonicnál azt mondták, hogy hiába van DVB-C tuneres TV-m, lehet, hogy nem fog működni csak STB-n keresztül, mert valami gond van az adással. Tudtok erről valami, vagy már mostanában nincs ilyen probléma?
-
copperhead
aktív tag
válasz zocsa001 #3744 üzenetére
Köszi! A kábel TV-t kérdeztem. Azt mondta, hogy a Panasonic valamilyen fájlokat nem kapott meg, ezért nincs is DVB-C lehetőség, ha Magyarországot választjuk. A Finnország/Helsinkinél van DVB-C, viszont bizonyos funkciók nem működnek és néha "elfelejti" a csatornákat. Egyébként a UPC-n kipróbáltam, az összes TV/Rádió adó bejön DVB-C-n csak persze nem tudom nézni, mert kódolva vannak. Lehet, hogy idővel a UPC-hez sem kell STB, a szolgáltatók közötti verseny miatt.
-
copperhead
aktív tag
TX-L37G10 TV-m van. A jelerősséggel remélhetőleg nem lesz gond. A UPC szintjét talán hozza. Állítólag a házig optikain jön a jel, csak itt osztják szét koaxra. A UPC kábele, elosztója maradhat vagy inkább legyen minden DIGI-s? Egyébként azt sem tudtam, hogy a TV-t lehet frissíteni a UPC-n, DIGI-n keresztül is. Kipróbáltam, kereste,de nem találtam újabb rendszert.
-
copperhead
aktív tag
Köszi!
ToBeY nekem a Panasonicnál az alábbi megoldás működött. Gyári beállítás, ki-be kapcsolás, Menü nyelv Magyar, hely Finnország,város Helsinki. Ezután magától elkezdte keresni a csatornákat, DVB-C, DVB-T, analóg sorrendbe. A DVB-C csatornák a digitálisak.[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
Végre bekötötték a DIGI-t. Minden jól ment, de a kép szerintem nem olyan éles, mint amilyen a UPC-nél volt. Pedig a sávszélesség is ugyanakkora mint a UPC-é. Az elosztót is lecseréltem egy régebbről maradt ugyanilyen típusúra, ami 2x nehezebb, gondolom ebből még nem spórolták ki az anyagot. De nem változott semmi. A jobb alsó sarokban lévő csavarral, mit lehet állítani? Gyors hangolás 3 perc volt, teljes 10 perc semmi különbség. A HD csatornák tűélesek, de a többi olyan "mosottnak" tűnik. Lehet, hogy HDMI-n keresztül élesebb a normál adás, mint DVB-C keresztül?
-
copperhead
aktív tag
Arra gondoltam, lehet, hogy a UPC STB HDMI-n keresztül jobb minőségű jelet ad, mint a TV-m DVB-C tunerje a Digi kábel TV esetén? A nem HD csatornák képe gyengébb a UPC-hez képest, pl. a HírTv logo felirat is kevésbé éles. Próbáltam élesítést, a UPC-nél 0 volt itt 3-as, valamivel jobb, de nem az igazi. Az elosztón lévő csavarról nem tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
Próbáltam az STB-vel, de csak nincs jel üzenetet kaptam. Mondjuk az igaz, hogy nem jobb a UPC annyival amennyivel drágább. Az is jó, hogy DVB-C esetén van "csere" gombom, így szabadon átrendezhetem a csatornákat. Nekem csak azért volt furcsa, hogy kicsit gyengébb a képminőség, mert idáig úgy tudtam, hogy ez azért van, mert a UPC nagyobb sávszélességgel adja a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Letiltás - hogy is van ez?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok