Hirdetés

Aktív témák

 • InfiniteReality

  őstag

  Hellóka!

  Nekem 2002.08.29 óta:) van HDSNetem. Még valamikor Júliusbvan rendeltem meg (ekkor szüntette be a faxtáv a 4000Ft-os átalánydíjas netet). Augusztusban még modemeztem, csináltam is 15ezres telefonszámlát. Azért tartott kb 3 hétig mire eljöttek bekötni, mert állítólag nmevolt modemük. Aztán megjött és bekötötték.

  Elvileg 512/512-es csomagra fizettem elő, ebben nincs adatkorlát. Bekötési díjként elkértek 5000 Ft-ot. Elvileg 1 évet írtam alá, de az ügyfélszolgálaton a szerződés aláírásakor aztmondták, hogy senki nem foglalkozik vele. Ha nemteccik kiköttetem.

  Már induláskor feltünt hogy valahogy baxott gyors a net. Gyorsan le is mértem és valami 700/300-as sebesség jött ki. Aztán 1-2 hónapra rá valahogy ''magától beállt'' 1024/1024-re, és azóta is az van. Volt olyan időszak, hogy soxor szakadt, de általában nagyobbrészt hozta az 1Mbitet. Aztán volt egy komoly időszak, amikor elkezdett belassulni, és szakadozni. Többször hivtam az ügyfélszolgálatot (központit), mindig felvették a hibajelenséget és továbbitották a kispestieknek. Csak nemakart megjavulni, aztán 1x valami főnökféle felhívott tőlük a mobilomon (annyiszor megadtam már, hogy megvolt nekik:)) és elmondta, hogy fejegységet kell cserélniük, de az még nem érkezett meg, várjak kb 2 hetet. Aztán úgy 1 hét múlva megjavult. Megy azóta is rendesen, szakadás persze előfordul, de viszont 1mbit a le és 1mbit a feltöltés is.

  Alapvetően pozitiv a véleményem, az ügyfélszolgálatos telefonfelvevős csajokat leszámitva. A technikus kollegás segitőkészek és kedvesek, habár a válaszaik sokszor semmitmondóak, de lehet nincs is közöm hozzá hogy is működik pontosan az egész rendszer:)

  Azt azért jó tudni, hogy sajnos a TV kábelen ''terjedő'' internet eléggé zajérzékeny, valamint azt, hogy ha a felettedlakó bekapcsolja a 30 éves öreg TV-jét, az kellő zavart kelthet sajnos még a csillagpontos hálózaton is (hiszen ugyanabba az elosztódobozba vagytok bekötve).

  Lehet, hogy a UPC-nél kevesebb a szakadásos gond, de ott meg más problémák vannak.

  Megjegyezném, hogy a kábelTV-vel sosemvolt semmi bajom. A TV tuner érzékenyebb, mint a TV, ezért egyes adások picit gynegébbnek látszanak a monitoron (TV-n ugyanolyanok, de ott a felbontás is kisebb), de alapvetően jó a cucc minősége.

  Bye

  Egy XIX. kerület (elégedett) HDSNet előfizető

  http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Aktív témák

Hirdetés