- Disney+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
Aktív témák
-
Hypp
aktív tag
Úgy vettem észre, hogy országon belül nincs upload felezés... Erősítse már meg ezt valaki!
Bite my shiny metal ass!
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #347 üzenetére
Annyira azért nem olcsó..Legolcsób badsl is 6 körül van, arra még rájöna matav szamla, maris 10nél vagyunk....Én emg fizetek perpill 5t.
Meg mondjuk albérletesek nem szívesen rendelnek adslt."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
Most van akciósan Bővebben: link 3250Ft-ért 3GB korláttal ha jól tudom...
OKé, hogy ez nekem meg neked nem alternatíva, de az átlag felhasználót aki azt se tudja, hogy 80GB a gépében a memóriát vagy a winchestert jelöli, marhára nem fogja érdekelni, csak az hogy milyen olcsó. Szerintem a T-Online-nál nagyon jól felmérték, hogy a netezők 90%-át mi érdekli. Ez pedig a sebesség és az ár aránya. -
lojza
csendes tag
XV.ker, itt is lecsökkentették a feltöltési sebességet a felére.
-
rocket
nagyúr
Akkor lassan en is sorra kerulok.
Valkinek sikerult valami indokot megtudnia mar telefonon szemelyesen vagy mailben? azert ez durva, hogy ilyet megmernek lepni minden fele elozetes/utolagos figyelmeztetes nelkul."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
válasz Kalandor #359 üzenetére
Szerintem összeszedübk 20 embert, bemegyünk vmelyik irodába, aztán megmondjuk, hogy vagy 3 hónapra elengedik az előfizetési díjat kártérítésként, és visszaállítják az eredeti állapotot, vagy elmegyünk 20-an a fogyasztóvédelemhez, és esélyük sem lesz...
Csütörtökön ha tudok bemegyek az ügyfélszolgálatra, és kiverem a balhét...
Egyébként a mi hülyeségünk, ha hagyjuk, hogy ezt megcsinálják velünk...
Tényleg ez, ez egyrész etikátlan üzleti magatartást, másrészt a fogyasztó szándékos megtévesztése...
[Szerkesztve] -
lojza
csendes tag
Én nem értek hozzá, de ez a bejelentés nélküli sávszél csökkentés nem a szerződés egyoldalú módosítása? Bár garantált sávszélt nem vállalnak, az igaz.
-
gattó
csendes tag
Tényleg egy vicc ez az egész cég!
A tv adás minősége a hétvége óta ( Kőbánya, újhegyi ltp.) egy kalap szar, és ennek hatására a net is szar. Tegnap este Nulla net, reggel felkeltem még mindig semmi. Ha most hazamegyek és még mindig semmi akkor felrugom őket!!!
Kezdek én is komolyan gondolkodni az adsl-en. -
lojza
csendes tag
Nálam most a mail nem megy, mostanában elég soxor van vele gond.
TV: Én azért haragszom rájuk, mert áttették a Viasat3-at a legnagyobb csomagba, én meg a középsőben vagyok, és csak azért sem fizetek elő a nagyobb csomagra. -
gattó
csendes tag
Nos elmennek a büdös pics@ba! Van ugyan net, de tényleg nálam is határozottan lassabb lett a feltöltés. Durván a harmada mint eddig. És ami a legviccesebb, hogy napok óta nem tudom elérni a leveleimet. Ezt írja!
''A(z) 'mail.hdsnet.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x800CCC92): 'A levelezési kiszolgáló nem fogadta el az Ön bejelentkezését. Kattintson az Eszközök menü E-mail fiókok parancsára, és ellenőrizze a fiók tulajdonságaiban megadott felhasználónevet. A kiszolgáló válasza: -ERR Temporary problem, please try again later'''
Nem változtattam semmin a levelezőmben és mégsem enged be. A webes felületet meg persze megszüntették.
Már a emktv oldalán lévő eddig használatos, ''mail.hdsnet.hu'' kiszolgálóról átállítgattam kínomban az ott ajánlottakra, de nem segít.
Asszem bemegyek és szétrugdosok néhány román segget! -
lojza
csendes tag
Nekem ez a hibaüzenetem, de amikor baj van a mail-el, mindig ezt a hibaüzit kapom.
A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'mail.hdsnet.hu', Kiszolgáló: 'mail.hdsnet.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E -
Roth
tag
Sziasztok!
Komolyan mondom, hogy eddig nem volt bajom a szolgáltatóval, erre most harmadára (!) csökken a le-és feltöltésem... Ráadásul a leveleimet sem tudom elérni, mert azt üzeni nekem, hogy rossz a jelszó vagy a felhasználói név!
Ez már TÉNYLEG több a soknál! Ebben az országban mindent nyugodtan meg lehet tenni?! Nem sül le a pofájukról a bőr?!
Természetesen a számlákat már egy hónappal előbb ki tudják küldeni...
Kezdek ideges lenni... nem szeretnék bemenni hozzájuk, mert akkkor kicsit ''rendet'' kell tenni a fejükben!
Komolyan mondom, hogy ez botrány...4SiDE-COPY Nyomtatás gyorsan Budapesten! Kérjen árajánlatot tőlünk! | info@4sidecopy.hu
-
lojza
csendes tag
Mail még mindig nem megy, most ezt a hibaüzit kaptam:
Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'mail.hdsnet.hu', Kiszolgáló: 'mail.hdsnet.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Temporary problem, please try again later', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC92 -
rocket
nagyúr
Nalam meg mindig minden oke a feltoltes 768kbps.
Szerintem tenyleg kene egy 20 fos talalkozot szervezni, mert az nhh semmit nem fog tenni magatol, bar sajnos a media nelkul 0 sansz van barmire is
Esetleg az index szerkesztoinek kellene irni, hatha megjelenik egy cikk aminek lehet mar utohatasa, regen a matav-ot is osztottak, amikor az akkori hif a matav hatsojat nyaldosta, annak volt visszhangja.
Elso lepesben valakinek szemelyen kene bemennie megkerdezni az okokat, es hogy mikor ertesitik az elofizetoket a savszelesseg felezesrol.
Az index foruman jobban porog a topic, meg azt olvassak toluk is, oda is irjatok: Bővebben: link"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
launcser
senior tag
éjszaka felém is voltak gázok az emailezéssel, valahogy sose akart menni
meg kicsit hamar küldték ki a beállítások megváltoztatását, mert azok akkor még nem mentek.. okosak
meg az a 15 kép levelezőprogramonként, bár végülis haladás..
a webes felület címét meg trükkösen megváltoztatták webmail.hdsnet.hu -ra, de hogy miért nem volt jó az előzőtütüü
-
tildy
nagyúr
Tőlem dc-n 50kval szednek sokszor, szal nálam nincs gáz
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
Most voltam az ügyfélszolgálaton, semmilyen sávszélességbeni változásról nem tudnak.
Nem csökkentették felére a feltöltési sebességeket....
Szóval ez a hivatalos álláspont, a gyakorlat meg azt mutatja, hogy nekem még mindig csak fele a feltöltési sebesség. Elhoztam a legújabb szórólapot, ahol az áll a csomagom neve alatt, hogy 256kbps-os maximális fel és letöltési sebesség. Az ügyfélszolgálatos, azt mondta, próbáljam megérdeklődni a központban(ügyfélszolgálat), hogy nálam mi a gond. Persze ott a 3-ból egy számot sem vesznek fel... -
rocket
nagyúr
Megneznem egyszer egy webkameran miert nem veszik fel
Egyszer amikor felvettek a hatterben ment a tv lehetett hallani, gondolom eppen reklam volt a brazil remalom sorozat kozben ezert felvette a no, bar erdemben nem tett semmit, vege lett addigra a reklamnak"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Van valami fejlemeny?
Nalam meg mindig oke az upstream."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Ez tenyleg brutalis 2005.06.06 a cikk datuma es mar vagy 2 hete kezdodtek a gondok.
Van erre joguk vajon, hogy elofizeto nevere szolo hivatalos felszolitas nelkul, csokkentsek a feltoltesi sebesseget ?
Kene mar ide egy jogasz, mert van egy olyan erzesem, sorban szegik meg a torvenyben leirt dolgokat.
Raadasul mi alapjan dontik el, mi szamit a ''hálózat biztonságát veszélyeztetö illegális tevékenységnek''? mert errol nem irnak semmit.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Valami nincs rendben ezeknel, ha valovan uj tulajdonos van, mar elvagta magat az elofizetoknel.
Ezt sose ertem meg, EU-ban hogy lehet ilyet megtenni, hogy a szolgaltatok kedvuk szerint megtehetnek barmit, megcsak bizonyitaniuk se kell semmit, aki meg az erdekeket vedene kussban ul es nezi ahogy szivatjak az elofizetoket.
Eloszor a megnem emelt savszelesseg gond, most meg ez a felezosdi.
Raadasul mivel korlatlan minden internet csomag, akkor aztan semmi kozuk semmihez, ha 512-es csomag elofizeto lennel 24/7 toltenel le 64k/s-el, akkor se csinalhatnanak semmit, ugyanis ezzel nem veszelyezteted a halozat biztonsagat, mert kihasznalod a csomag tartalmat amiert fizetsz, es gyorsabban ugyse lehet letolteni.
Szoval vannak itt utkozesek sajnos"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Szerintem ok se tudjak mivan, remelem csak a tulajdonos csere miatti atmeneti kaoszrol van szo (ha valoban van uj, hivatalos hirt nem olvastam errol, azert csak kene tajekoztatni az embereket ilyen dologrol).
Nalam nem feleztek meg a sebesseget egyelore, de igyis felhaborit az egesz, hogy mit megnem mernek tenni."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
veterán
Milyen hdsnet-es e-mail címeket ismertek?
hdsnet@hdsnet.hu, diszpecser@hdsnet.hu, tech@hdsnet.hu
Ezeken kívül? -
rocket
nagyúr
office@hdsnet.hu
Nekem ezt mondtak ide irjak amikor volt a keson emelt savszel sztori utani penz visszaigenylesi kerelem miatt telefonaltam, innen kuldtek el a forma mailt akit mindenki masnak, amiben melle beszelnek es kamuznak ossze-vissza, arra mar nem jott valasz amikor rakerdeztem a dolgokra pontosabban.
Azt hiszik ha gond van a legjobb megoldas, hogy a fejuket a homokba dugjak, lehet rovid tavon ez igaz, de hosszu tavon ez meg visszauthet.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Upc megint emel savszelesseget, ugylatszik kulon parharc alakult ki a ket nagy kozott upc vs fatav, tobbi kishal mint a hdsnet meg inkabb szivatja a felhasznaloit.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
Igen azt tudom, de soha sem veszik fel mostanában...
Ha meg felvennék, akkor meg úgy is a sávszélesség gondom élvez prioritást
Egyébként ezek a mocskok semmilyen mailre nem válaszolnak!
4 címre küldtem 8 mailt(kisebb késleltetéssel), és semmi...
Már csak a hozzáállásukon nagyon fel tudom húzni magam...
Jól megérdemelnék, hogy ha lemondanám a szerződést, a modemet meg eladnám...
Pereljék be rólam ha tudják...
Egyébként mi van ha nem fizetek? Azonnal kikapcsolják a netet, vagy észre sem veszik?
Most is végighívtam az összes számot, és basznak felvenni...
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Elvileg felszoliltast kene kuldjenek ajanlott levelben, hogy tartozasod van es fizesd be x napon belul, de ahogy ismerem oket siman kikapcsolnak felszolitas nelkul aztan gondolom ha visszakarnad kapcsoltatni felszamolnanak valami dijat a visszakapcsolasert
-
gattó
csendes tag
Én tegnap délután direkt kipróbáltam, hogy az állítólagos 24 órás ügyfélszolgálat hogy is működik. Igaz most kivételesen nem a net miatt. A TV adás kb két hete, durván az adók felén nézhetetlenül pocsék, csíkos, szemcsés fos.
Kerek 1 órán keresztül csöngettem őket. Nem annyira vették fel.
Ma bementem az ügyfélszolgálatra, felvettek egy munkalapot. Kiváncsi leszek. -
lojza
csendes tag
Nálam most minden Ok, a net és a TV is. Kopp-kopp-kopp. Terület függő is a szolgáltatás minősége, itt a XV.-kerben nem olyan gyakori a hiba, mint pl. Kispesten. Bár a feltöltési sebesség még mindig le van csökkentve. Ez most már így is marad? Megnéztem magam azon a listán amit Loha írt, és nem vagyok rajta.
Ahogy olvasom, hogy mik történnek a HDSNet háza táján... Háááát, eleinte még mérgelődtem, de most már kezdek nevetni rajta. Ez már tényleg vicc, amit ezek csinálnak. -
rocket
nagyúr
Nalam a ketto egyutt sose volt jo, a net jo a tv adas nem, rltklub annyira szemcses, hogy a teletext olvashatatlan kriksz-kraksz, viasat 3 szinten katasztrofa, es jopar kulfoldi ado nezhetetlen, nemet rtl teljes hangyahaboru es recsego hang.
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest