Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz oxox #89630 üzenetére

    Granini COSPLAY palyazatot hirdet!

    Feladat: be kell oltozni WD-nek otthon. Vagy barmilyen karakternek. Errol kell csinalni egy fenykepet (szemelyisegi jogok vedelme termeszetesen elfogadott..) es aztat jol ide kell posztolni. Szeretnenk vegre latni egy tisztesseges Helltóth WD home made szettet valami hazi cirmos macska offhanddel.. orulnenk ha meg igy S5 zaras elott erkezne be par lelkes palyazat. Egyelore meg nem tudom mit tudunk felajanlani annak aki ezt bevallalja, de minimum egy PH Diablo Hall of Flame tiszteletbeli cimet..

    Szoval ez lenne mostan a CosPlay palyazatunk. Akinek van otthon gyereke (es annak van muanyag jatekfegyvere) meg van otthon macska, meg neonzold dekatlonos/kinais melegito szettje, az surgosen oltozzon be, alljon a tukor ele es toljon egy szelfit mert sikitani akarunk. Alufolias kruszederek, rezbol ontott gyumolcsos talat pajzskent maguk elott tarto barbarok, haromgyerekes csaladapak (Call of Ancients eleve adott ugye.. ) tapadokorongos, polarpledkopenyes DH-k, turistabotos papirtrombita-csakos gumicsizmas wizardok, ket Vileda felmosot dajbonak osszeszigszalagozo hazimonkok elore, !!!! :DD ;] :C

    Nagyon remeljuk hogy azert van par elvetemult vallalkozo.. Higgyetek el ezt az otletet megszulni se kis baromsag, ezek utan elvarom az aktiv reszvetelt..

    Sok sikert! Meglatjuk milesz.. :Y
    :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák