Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Sirandrish #8808 üzenetére

    Igazából a monk sem öltözködik a one with everything miatt olyan bazi olcsón, mert az értelmes értékekhez allres és másik res is kell(mint minden más kasztnak), szóval ettől sokkal olcsóbb nem lett :D

    Amúgy mindig ez fog menni, hogy a barbisok szerint nem op, a többi szerint op, blablabla, szóval ezt a vitát nem igen lehet befejezni, hiába unalmas.

    Én monkkal kezdtem, aztán a barbár is bejött. Igazából annyit vettem észre akkor(1.0.3, illetve még előtte), hogy a barbival kevesebb lóvéból messzebbre jutottam, de végül barbárral még sem fejeztem infernót, míg monkkal igen. Szóval ebből nekem csak az jön le, hogy teljesen személyes preferencia kérdése, hogy kinek mi fekszik. Én nem tudtam úgy játszani a barbárral, mint a monkkal, de egyiket sem érzem annyira overpowerednek.

    Azóta meg indítottam egy melee wizardot és messze magasan a kedvencem lett, kiderült, hogy ez fekszik a legjobban. Ezt sem érzem opnak, tök más és én jobban tudok vele játszani... "oszt ennyi". :)

    Mikromanus írta le picit feljebb faszán. És abban is egyetértek mondjuk, hogy a DT barb valóban op cseppet, de az amúgy is egy okádék build :D

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák