-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
Teljesen kezdő kérdéseim lennének, remélem van akinek még lesz türelme ilyenekre felelni -bár a legtöbbre választ leltem itt visszaolvasva, maradtak homályos dolgok. Ráadásul egyelőre csak az alapjáték van meg, következő fizetésig várat magára a kieg.
Anno mikor megjelent, starter editionnal játszottam vakulásig, de az nem mostanában volt, elég szépen meg is változott a játék. Barbárommal most eljutottam a történet végég, Diablo megdeglett (43-as a szintem). Elkezdtem a következő nehézségi fokozatot ezzel a karakterrel már, act 1 mindjárt kész. Ennyi előzmény után a felmerült kérdések:
- ugye 60 a maximális szint kieg nélkül, célszerű-e így tolnom amíg el nem érem ezt (feltételezem ezen a nehézségi fokozaton így meglesz), és azzal lépjek majd be a kiegbe, vagy kezdjek el másik karaktert akkor illetve most, és úgy folytassam, hogy használhassam majd az újdonságokat?
- season 4, érdemes-e még belevágnom? kazuár játékosnak számítok, de azért ha elkap a hév, akkor tudok lelkes lenni, bár nyilván most még csak a szóló játék jöhet szóba így harmatos kezdőként -mármint azt írták, hogy kb meddig tart a season, csak ha inkább a "sima" karakterre koncentráljak, hogy tápos legyen, akkor inkább azt választom, ha már nem lesz annyi időm, hogy kiélvezhessem a season nyújtotta előnyöket (és dropokat)
- ezzel kapcsolatban, nézegettem a buildeket hogy milyen lesz ha nagy leszek és látok zöld itemeket, gondolom ezek az ancient cuccok így alapjátékkal még nem elérhetőek (vagy nem esnek);
Az is megdöbbentett kicsit, hogy így normál fokozaton meglepően könnyű lett a játék (vagy csak oltári mázlim volt lootolásnál, mert egyszer se haltam meg), és diablo-t is "pillanatok" alatt kifektettem csakúgy, mint a többi főbosst (második részre emlékezve ez nem nagyon volt így). Csak azt használtam ami esett a mobokból, semmi kraft, egyebek, pikkpakk ment minden, igaz, pár olyan legendary esett a szintemnek megfelelő, csak néztem. Persze tudom hogy ez nem lesz így a továbbiakban, de így is hasítottam még a következő fokozat első actján is...Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
-
betyarr
veterán
a wd-nek hogy tudom a manáját növelni?csak tárgyakkal?mert most döbbentem rá,hogy mi hiányzik a szezonos játékból: hát a pontok,amit szintenként lehet szerezni.
-
prokxy
veterán
válasz diegho #82651 üzenetére
Mit tud hozni a supp barb? A lényeget, húzza magával azt a többi szörnyet. Amit linkeltem YT videón látni, h nem 1x a suppBarb hozta magával a megmaradt elitet és a köv tömeggel, amit a Monk összeránt szépen a Hota berobbantja.
Működik az a felállás is, amit Te mondasz, de ahhoz olyan rift kell, mert ahol mi toltuk le 70-71-et, nem volt ideális a mobsűrűség, valamint hiába hoz a másik HotA IP-t, az max 7mp-ig lesz aktív a többiben meg szaladgálok majd? Mert a heal monk annyit nem tud gyógyítani, jön egy fagyis elit, aztán pápá.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gorneck
legenda
Chc, 30% dodge...és ehhez nem kell szétosztani mindent...mert önmagában mindent hoz...illetve kicsit másképp müködik az illen party...
Illetve a kolléga leírta a lényeg...de azt kiemelném, hogy azt is ésszel...mert könnyen lesz a nyakadon 3-4 elit is...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
diegho
nagyúr
válasz diegho #82659 üzenetére
Most persze jöhet a kérdés hogyan lesz perma IP. Karakteren, hota bracer, kockában, zodiac ring és pride öv, máris kész a perma IP és ugyanúgy ott a dps mellette, egyedül a coe-t bukja a karakter. Elhiszem, hogy nektek jó a support barb meg minden, sajnos a klánban sincs senki, aki megértené, hogyan lehetne felmenni 70 fölé, ezért kénytelen vagyok 2 playerben tolni, mert a hota barbok nem akarnak gondolkodni.
-
kökény
aktív tag
DB farmra tud valaki valami jóféle barbi buildet, olyat, ahol bejön a 2 Sage set ugyebár IK fegyó, de hogy ne kelljen sokat változtani a Hotás builden?Cube-ba mit, köszi előre is.
-
Edge
veterán
télleg, sry
egyszerűen az alapvető itemek hiányoznak még neked, ezért nem haladsz, kockázz sokat rare ->leg upgrade, set item konvertálás, lego reroll(setet is rerolloz ofc) nekem is elején így lett meg sok abból ami kell.
JA és a gemeket amik kellenek már most szintezd, trapped, stricken, pain.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
prokxy
veterán
válasz diegho #82659 üzenetére
Havernak a supp mellett van szintén egy erős HotA-ja, megpróbáljuk azzal, de mentünk már hasonló módon kisebbeket és azt láttuk, h a szerencsétlen Monk próbálja összeszedni a szörnyeket és sok idő elmegy vele, a supp barbot pedig látom, h mit művel.
Persze elmélkedni lehet, mi is próbálkozunk most pár dologgal, majd megírom, h a supp barb vagy a hota barb jobb 70+ra a másik 3 fix kari mellé, de a végeredményt már látom, hogy totál rift függő a dolog. A CoE-t meg az a gyűrű sztem nem váltja ki.szerk: azért ez egy kicsit erős lett:
"sajnos a klánban sincs senki, aki megértené, hogyan lehetne felmenni 70 fölé, ezért kénytelen vagyok 2 playerben tolni, mert a hota barbok nem akarnak gondolkodni."[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
emmm
őstag
Igen, én is így érzem, köszi. Egyelőre majd riftezek sokat, a hétvégéről azért feltankoltam némi materiált, de death breath + FS kéne sok, ahhoz meg a rift lesz az ideális. Leg gemek, amiket írtál, még csak nem is estek, a goldosat húztam kicsit, hogy legalább addig is legyen meg a tőkém
Chantodo botot már egyszer adott a kocka, csak nem volt ancient, és a rollok is rosszak voltak.Offhandet meg majd csak kihúzom kadala hátsójából...
-
granini
őstag
good point.. akkor valaki irja meg vegre a frankot mert nalunk mindket klanbarbar jo ideje probalja megtalalni az optimalis buildet 1 supmonk es 1 wd / 1 dps monk melle.. volt mar supbarb + IKWW, volt mar 1 hota 1 ikww, lassan jon a 2 hota is.. - persze rift fuggo meg lagg fuggo is.. de 64-ig jutottunk, es van meg benne tartalek amugy..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
Ultimatecc
tag
A speedrunok xp-re mennek és 2 sup=több xp (itt a +toughness + pullban a sup barb veri a sup crust). Általában a supportok adnak toughnesst és sok dmg bonust is(az is dmg bonus h nem kell def gearben menned miatta lásd zodiac) és emiatt 2 sup 2 dps jobban fog kijönni dmg és túlélés tekintetében.(mint s3ban).
Granini: A legjobb felállás a sup monk+sup barb+swk+HOTA vagy darts.
[ Szerkesztve ]
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
Thrawn
félisten
Copy-paste support barb
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
diegho
nagyúr
válasz prokxy #82666 üzenetére
Nem volt erős... ugyanis nem a monk húzza be a mobokat, hanem a barbár szabja meg, hogy hol mi történik. Mindig a top dps a vezér és barbárral tök gyorsan tudsz behúzni tömegeket, hiszen ott a charge.
fuvi mondom én, hogy nem volt erős!!!! A strongarm-ot procolja a monk a barbár chargejára...
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz Gorneck #82677 üzenetére
A WD azert kerult bele a kepbe mert a kedves klantarsunknak az van, es ha azon mulik a GR65 hogy ot nem visszuk akkor leszarom a magas Gr-t mert annyit meg nem er.. Egyebkent nem GR70-rol beszeltem csak 64-65-rol, ott azert meg meg kellene ferjen.. Idealis esetben tudunk ugy menni hogy supMonk + supBarb + EP Monk + HotaBarb. Monkbol SSS van meg inna-s healinges.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
Jah.. next step az lesz amit irtal.. IKWW mar atgearelt Hotara tegnap..
Songoku monk nincs, SSS-t csinaltam. At tudnek en is gearelni de nem abba az iranyba mentem, kevesbe fullosak a cuccok.. Szerintem nem az SSS+EP ott a szuk kereszt..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-FreaK-
veterán
válasz granini #82630 üzenetére
Nézd meg Quinn69 pár napja frissített Uliana’s monk guide videóját (Diablofans-on a build alatt linkelve van), ha még esetleg nem láttad.
Ott elmagyarázza, hogy lehet az EP-t trükkösen felbuffolni power pylonnal meg valamelyik primary skill stackelő buffjával és ezt tovább vinni és osztani az után is hogy lejár a power pylon buff, majd utána berobbantani. A 72-es rank1 run videóját bevágva mutatja meg hogy mit-mikor-hogyan kell csinálni, de bevallom őszintén nem teljesen értettem elsőre minden lépést, ezért meg fogom nézni még többször. Erősen exploit gyanús nekem amúgy a dolog így elsőre… -
Joezyka
senior tag
válasz -FreaK- #82683 üzenetére
azt én is láttam, nem 1-2x néztem meg, de nem teljesen vágom.
én amit látok, hogy "össze-vissza" egy rakásra húzza a mobokat, és mindig csak 1 picit apírt, aztán valahogy szépen lassan elfogy, mert ami meghal az tovább rakja az EP-t és így kb elindítja a láncreakciót.
rosszul látom?Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Ultimatecc
tag
válasz Sárpac #82684 üzenetére
Azóta alt accon már p800-900as és mivel ez csak felfüggesztés onnan folytatja majd ahol abbahagyta és ugyanúgy ő lesz a world r1 paragon talán még akkor is amikor újra elkezdi húzni a main accját, de season végére szerintem biztosan.
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
zyntherious
csendes tag
-
DjDanee87
addikt
válasz Joezyka #82686 üzenetére
A videóban szépen elmagyarázza hogyan kell a sunwuko buffját és a mythic rythm passzívot is érvényesíteni. Nekem sikerült megértenem de nem kérek belőle, elleszek én a GR70 nélkül is. Ez már nekem túl körülményes, túl sok odafigyelést/tervezést igénylő bonyolult játékmenet. Gr60 meg simán megy sunwuko nélkül is.
-
Gorneck
legenda
válasz granini #82681 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem 70 kérdése...már 60-tól lag van, Acidossal a legdurvább ez...van mikor már alatta...63-64 2p-t azért hagytuk abba anno, mert olyan képregény volt a kicsit is jobb rift, hogy nem élveztük a játékot...
Szal nem az a baj, hogy ott van, hanem az, hogy játszhatatlan lesz tőle a gém... És ehhez magas GR se kell...
Kimaradnak a skillek, fekvés van, nem úgy megy a progress...de gondolom ha nem így lenne nem írt volna be Robi anno, hogy rettentő lag van.Ha meg WD, akkor próbálkozzon Köpködőssel...sokkal szmúúútabb lesz a szitu...és kevesebb lag nektek is jól fog jönni.
Gorneck#1239
-
Ármester
Diablo 3-as PH klán él még? Szoktak lenni közös játékok?
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #82678 üzenetére
Thx, hát mihez képest, 100 óra van a karimban p640es, olyan fullos itemek lettek neki ami még nsbe se pedig ott is van egy full anci vyr +chantodo eltéve. 60 meg olyan könnyen lejött hogy csak néztem 1x halltam össz, úgyhogy nem a 60 a végállomás, megyek majd feljebb, az is célom hogy többplayeres highgrekbe olyanba is eljussak ahol nem jellemző a wiz, nyilván akkora magasságokat nem is remélek mint gr70 de már 65+ is ok(jelenleg 65 megvan még akkor amikor kb 400k unbufed dpsel kevesebb volt), remélem lesz majd olyan parti ahova beférek ismét.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Iginotus
addikt
Miért hordanak a barbárok Cindert kanai buffként 2 player topban?
Plug and Pray... :)
-
LélekVándor
tag
Kezdô HC játékos vagyok, seasonban játszom. Játékos társakat keresek SHC -ben.
Btag: AszSzuli#2968 -
JSaN
addikt
válasz McNamara #82691 üzenetére
Ha a regi PHra gondolsz az meghalt szeplassan, mert ugy tudom az leader eltunt (officer nem volt) igy nem volt ki managelje a klant.
Ellenben a masik a HunPH el es virul, folyamatossan max kozeli letszamon vagyunk abba be tudsz csatlakozni, eleg aktiv es sok jatekos van.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest