Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Edge #82607 üzenetére

    Nah nekem meg meglett a Solo GR60 SSS monkkal.. en nem rakok screenshotot mer nem tarlatvezetesen vagyunk :P

    Tapasztalatok.. (tudom van aki ment magasabb GR-t monkkal de leirom..)
    - Unity nelkul halottvagy, szoval aki meg nem tette alljon at a null chc broken promise buildrol a normal chc-s dps buildre, es akkor szoloban a kjubba unity gyuru tulajdonsagot kell betenni..
    - tovabbra is fenntartom hogy palya tipus, mob tipus, mob suruseg es pilon sorsolas kb mindent eldont.
    - 3x mentem el a rift egyharmadaig, es ha odaig nincs elfogadhato elony akkor leave game es next..
    - 60-on mar annyira sok az elitek HP-ja hogy gyakorlatilag hiaba a shield pilon meg esetenkent a power is, ha nincs iszonyat jo palcika tomeg amit bele lehet robbantani akkor spuri tovabb, neki se allj utlegelni oket.. en konkretan a vegen 5 elit packet hagytam ott es csak trashre mentem, es szerencsere akkora tombeg volt hogy abbol meglett a progress..
    - Cadi segitett (mer eloszor full elb*tam a mantrat is meg a unity se volt bent :DDD ) szoval dodge-os agility mantrat nyomkodni kell, es minden SSS utan azonnal egy dashing + mantra combo, attol az egekbe szalad fel a dodge chance, es amig utod az elso skillt (ami mellesleg dps-t buffol majd) addig kb vedve vagy a moboktol amik korulvesznek.. aztan megint SSS es spuri arrebb.. mozogni kell..
    - gogok + stricken + BoP gem a jo combo.. nincs ertelme life regenes meg egyeb tafnesz gemmeknek.. nem azon mulik.. dps kell, az fogy el elobb..
    - koveto: tovabbra is (ha tenyleg hasznossa akarod tenni a kovetot..) akkor Enchantress, megfeleloen gearelve.. Ejijujang jinjangdo kard amiben van lightning dmg + unity gyuru + wirdward gyuru.. igy stunnolgat is meg ~20% life alatt a riftbosst kb allora freezeli.. ja es van csomo mob meg elit amit siman csirkere tud hexelni a csaj.. es minden slotra AS, AS, AS.. :)

    Mellesleg szinte minden cuccom Ancient, es van 630 paragonom S4-ben szal erosen elgondolkoztam hogy ha nekem GR60-64 kozott feluton elfogy a dps-em akkor megis hogy mennek emberek szolo 68-at meg 70-et monkkal.. passz.. annyival nem lehet jobb cuccuk, meg magasabb gemjuk (enyimek 60-asok..) meg annyival tuti nem ugyesebbek.. szal kizarolag arra tudok gondolni hogy 1100 paragon az csunyan megtolja a dps-t mainstatbol, meg nyilvan elotte 49 riftben verthugyozva leave gamelt a csavo mire nagyszamoktorvenye alapjan a 50.-dik bejott..

    Bar megfogadtam hogy nem,, de tervezek 60 fole menni szoval akinek van meg tapasztalata monkkal az irja le mert nuanszokon mulik am sokszor a siker.. :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák