Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Erdekes lesz az uj patch.. lehet visszahozza a jatekkedvemet mert most konkretan nulla.. oke nyar van most D vitamint farmolok outside town, meg furdoruhas lanyokkal interactolunk meg uszkalunk, lemegyunk a tora (jezusom par padodozok.. :Y )

    Anyway.. mostantol megint erdemes lesz nem bezuzni 1-1 olyan targyat ami magaban fosch, de a sarga sora ertekes lehet.. ez pl megint csak azert koszibmeg.. mert van 1 str-es meg 1 dexes furnaszem amit megtartottam, es a tobbi 1-2-t ami meg esett es naon otromba volt az vagy odaadtam vagy bezuztam.. ugyhogy vagy esik ujra vagy melyik karomat tepjem majd le..

    Meg tegye fel a kezet aki elrakott nehany iszonyat vacak soros immun amuletet csak azert mert "ritka es ki tudja mire lesz jo..) - oke nekem mindbol van 3 bezuzhato minimum hehhehe :P

    Bar az nincs leirva hogy ahhoz megkapd a unique sort be kell torni az itemet de gondolom hogy igy lesz.. mindegy, ez ujra megkavarja a dolgokat, remeljuk jo iranyban.. szerintem GR karakterekkel a T10 nem lesz lehetetlen, kerdes persze mennyire skalazzak fel.. a T6 most kb GR25 talan.. jelenleg a hozzam hasonlo egeszseges csalad-munka-pihenes tipusu klasszikus elavult eletformat uzo humanoidok olyan GR55-ig jutnak jo csapatban.. aztan jon a fel eletemet online elem es minden este csakezvan user aki eljut GR 60 fole, es van a venasan infuziobol eszem iszom lelegzem es 0/24 diablozom szint aki tartja a GR74+ -t :C (no offense, es nem itelkezem, mindenki azt csinalja ami neki jol esik..) - na de amiert felvetettem az az, hogy akkor a T7 - T10 meddig lesz beskalazva.. mert ha a T10 = GR80 akkor good luck egy darabig, meg akkor minek a GR..

    Izgatottan varom a legelvadultabb +1 sarga sor kombinaciokat.. a Calamity jo pelda volt amugy.. az durva kepesseg lesz egy masik durva fegyon.. Pl felcalamityzett Krider az nice lesz mert akkor befer +1 active skill.. meg visszajon az 5 turetes LGT SH merthogy felBombardierezzuk a Metikulusz tegezt :Y Meg felRainOfVengeancesitett Witching ov.. aah.. nem is folytatom.. azert Blizzard megint zsenialis, na.. es minden zsenialis huzas kb azonnal nullazza a komplett eddigi geart meg jatekkepet.. igymegyez..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák