-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Vistaboy #78899 üzenetére
hat igen invokeer sajnos eleg felejtos... persze ha nincs mas...amit valtoztatnek:
kesztyure tekernek crit dmg-t
nadragot levennem / bolas + rapid fire-t hatraltatja nem is kicsit, es igazan strafe-re jo mert raint keveset nyomsz nataya nelkul
bracerre tekernek element sebzest
fegyon nem tudom, hogy a socket mar tekert, ha nem akkor vit helyett dexet
ovon evasive fire helyett valami hasznalatban levot
cipore armor helyett szinten valami hasznalatban levo skilltDH torekeny marad mindenhogy, a lenyege, hogy mire odaernenek hozzad mar szagoljak az ibolyat (regen, armor masodlagos a dmg-el szemben...csak a kesztyu+bracer tekeressel szerintem 30-40%+dmg-ed lenne/lesz)...ha meg odaernek smoke screen, vagy vault (smoke hc-n hasznos, mert kihoz a benitasokbol), ill. marked of death-t hasznalok meg...passzivakat passzolom, hogy mit kene (altalaban kinezek egy buildet, es azt finomitgatom...invokeerhez nincs tippem, ill. a sok secondaryhoz)
amugy pub-ot nem tudom miert zarod ki...nekem eddig kb egy ember kezdett el magyarazni, hogy bunkon jatszom, hogy a ww barbarral leolom a monsterek 90%-at, a maradek 10%-ot meg neki kell, meghogy nem osztom meg a tobbiekkel a droppot (holott en voltam az egyetlen aki a hasznalhato cuccokat felajanlotta...valoban nem dobtam ki alapban, mert egyreszt keves a material, masreszt utalom mikor televan a kep "batman" fenyaradattal) ...gondolom azt gondolta, hogy lvl700 korul mar en leszek a mikulas.
en is napi 1-2 orat jatszok...inkabb kettot... (hetvegen ha cenzura engedi, akkor tobbet), de egyedul szinte csak griftet...pl. publicon hasznos a bounty, mert altalaban (legalabbis T6-on) splittelve toljak, es igy toredeke alatt osszehozunk egy cash-t + rifthez key-t. Megkockaztatom szezon HC-n megerne T6-ra felmenned, mert ha van egy-ket ringlispir barbar, akkor neked csak a lotot kell szedned utannuk (ugy sem ered utol oket), persze ez nem szorakoztato, de 4-5 rift utan konnyen lehet, hogy T6 kompatibilis lennel.
griftet probald ki szerintem...T3-on sajna meg eleg vacak a drop.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Wayne
aktív tag
Nekem első hallásra nem tetszik ez a cube dolog... Ha jól értelmezem (javítsatok ki ) akkor elég egy akármilyen magas dps rollos íjj, ráaggatom a kasztnak megfelelő leg affixet és ugyanott vagyok, mint mondjuk aki bemákolt egy +10% dam 7as 12 disc. anci kirdert (ami a lotto ötös kategória)... Homályosítsatok fel, ha rosszúl értelmezem
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Szerintem jól értelmezed. De gondold tovább. Van egy jó Kridered és találsz egy 'selejt' Calamityt. Kikockázod belőle a Markedet és felteszed a Kriderre.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Mirman
őstag
De mégse fogsz ott tartani mint aki bemákolta a jó Kridert mert az berakhat mellé Calamityt vagy a multishotos tegezt , Te viszont be leszel limitálva hogy az akármilyen jó rollos fegyveredhez a kridert kell beraknod. Meglesznek így is a különbségek ettől nem kell tartani.
-
nagybá
senior tag
Helló mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogy az új patchből mi lesz az amivel azok is tolhatják akiknek nincs meg a kieg?
-
Wayne
aktív tag
Rendben, megnyugodtam köszi mindenkinek a helyreigazítást A játék egyik motvívációja valamilyen "kincsre" lelni.... legalább is engem ez lendít át az unalmas holtpontokon. Attól féltem, hogy megint visszajönnek AH-s egyenkarakterek.
-
sten1990
tag
Sziasztok.
A mai nap én is beléptem a Diablo 3 RoE világába
Elkezdtem egy Wizard karaktert. Szép és jó a játék de több dologra szeretnék egy kis magyarázatot kérni.
A képességeket nem lehet külön szintezni úgy mint anno a Diablo 2-ben?
Mert ha nem,akkor később hogyan lehet boldogulni a nehezebb szinteken?
Ahogy figyeltem semmilyen attribute pontokat sem kapok szintlépésenként.Egyszóval akkor csak azon múlik az egész,hogy milyen itemeket használok? És teljesen mindegy milyen skilleket használok? sorrendi fontosság nincs? Nem igazán értem a Diablo 2 után ezt a játékot.
-
Vistaboy
veterán
Amit lehetett és tudtam, megváltoztattam a dolgokon, sajnos nincs több alapanyagom, így egyelőre így néz ki a karim: Wildshadow (Remélhetőleg frissít az armory, mire nézed). Találtam pár cuccot, de attól eltekintve, hogy jobb lett picit a helyzet (16 helyett 20 és 21 között ütök ki így köveket és azokat végig is tudom vinni), nem akarom ezt a setet használni, mert a peteken kívül mást nem látok benne értelmesnek.
Mindenesetre egyelőre jó lesz, majdcsak kiesik a Natalya set, vagy esetleg a másik - a neve most hirtelen nem ugrik be -, abból szintén van már egy darab, a Rain of Vengeance helyett Multishotot turbózza fel, de mindegy, mert azt is használom. Köszi a tippeket.
(#78908) sten1990: Ez a Diablo már nem az a Diablo, ami a második részben volt. Itt előre definiált skillek és rúnák vannak, amelyek szintlépések során oldódnak fel. A felszerelés, illetve az általuk adott bónuszok határozzák meg főleg, milyen erős a karid. Magasabb szinten mindenképp össze kell szedni egy komplett setet (zöld színű, összeillő cuccok), melyek általában egy adott képességet turbóznak fel eszement mértékben, hogy azután - ha kellően ki tudod játszani az adott skillt - minél magasabb szintű GR-t (Greater Rift) tudjál teljesíteni.
A legfontosabb eltérés viszont az, hogy a Diablo III már multira lett kihegyezve, így a legjobb eredményeket úgy érheted el, ha csapatban játszol (Haverokkal vagy Nyilvánosan (Public)).
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Edge
veterán
Új setek, újított archon set + chantodo set szinergia egész érdekes, bár nem hiszem hogy a talt ki fogja ütni.
Wdk megin firebatozhatnak?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
Az van itt is... WDs rész érdekelne...
Edge, ha ez az:
2p: Enemies hit by Wall of Death are afflicted by Necrosis, becoming slowed and taking 2500% weapon damage every second for 10 seconds.
4p: After applying necrosis to an enemy, you take 50% reduced damage for 10 seconds.
6p: Enemies afflicted by necrosis take 800% increased damage from your primary skills, Acid Cloud, Firebats, Zombie Charger, Grasp of the Dead, Piranhas and Wall of Death.
Akkkkkkooooo Macccííííííííkkkk....grrrrgrgggrrrrr....
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
emmm
őstag
Azért ez szép:
•New Area - Ruins of Sescheron: with unique new quests, bounties, NPCs, enemies and lore!
•New Feature - Kanai's Cube: unique way of storing and equipping Legendary Affixes!
•Kanai's Cube recipes: convert Gems, Materials, transform items, open Portals to other realms, and more.
•Trial Rifts removed; Greater and Nephalem Rifts no longer require keys; Bounties great source of gold, materials and recipes!
•New Torment Levels - goes up to Torment 10 now.
•Revamped Old Sets: Helltooth, Vyr's, Manajuma's, Shenlong's, Chantodo's,
•Revamped Old Skills: including a complete rework of Wall of Zombies, and tweaks to Toad of Hugeness, Mass Confusion, Spike Trap, among others.
•New Achievements and Seasonal Jouney system - with exclusive rewards!
•New Legendaries: which boost skills like Archon, Strafe, Seven-Sided Strike, Seismic Slam, etc.
•New Sets: •Monk's based on Exploding Palm and Seven-Sided Strike; Witch Doctor's based on Spider Queen and Toad of Hugeness; Crusader's based on Blessed Hammer and Falling Sword. -
emmm
őstag
válasz dobolan #78915 üzenetére
Nekem sem világos, valami újítás lehet, de a Vyr set a Chantodo-val együtt akár használható is lehet. Ugyanakkor nem hinném, hogy a mostani újítások mellett a Tal szetet megközelítené, önmagában is elég erős, hát még a kanai legend cuccokkal együtt...lesznek itt bőven 20+ milliárdos critek
A WD-k is örülhetnek:
Zunimassa's Haunt
2 Pieces: Now the cooldown of your Fetish Army is reduced by 80% alsoSzerk:
Here's all the stuff the cube can do so far.
•Extract Legendary Power
•Reforge Legendary (Maybe replace Legendary affixes with new ones!?)
•Convert Gems --> ez mi a rák lesz?
•Convert Crafting Materials
•Open a Portal to Greed's Realm --> végre...egyszer láttam csak őkelmét
•Open a Portal to not a cow level
•Open a Portal to Whimsyshire
•Convert a Set Item
•Upgrade an item to your level
•Upgrade a rare item
•Remove an item's Level Requirement[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
Nagyon jónak tűnik , remélem legkésöbb jövő csütörtökön lesz ptr. Én a reforg legendary-t úgy értelmezem hogy a random értékeket pörgeti újra rajta ( lehet hogy így akár ancient is lehet sima tárgyból) , ami nem lenne rossz dolog és egyáltalán nem hülyeség mert ancient serpentet meg aether walkert csak másnál láttam eddig.
Viszont ezerrel menni fog a bountyzás mindenkinél mert elég drágának tűnnek a Kanais Cubehoz kapcsolódó receptek. Mindegyikhez kell minimum 1 de van ahol 5 act specifikus material ami gondolom az adott act hoadric cache-ből fog esni. Na 5ször végigfarmolni mind az 5 act minden küldetését nem 2 perc lesz egy leg újrapörgetésére.
-
emmm
őstag
válasz Mirman #78919 üzenetére
Viszont így újra értelmet nyer a bounty. Eddig csak egy új karakter húzásánál, vagy rorg farmnál volt értelme - bár az f&r gyűrűk miatt már az sem nagyon. Szerintem a speedrift kevésbé lesz már, hiszen material az lesz a magas torment bounty-ból, az erősebb cuccoknak hála meg gyorsan lehet magas gr-re jutni, ahol meg szépen esik a jó leg.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
-FreaK-
veterán
A wave of destruction szerintem új archon skill lesz. Nekem a wave of force ugrott be elsőre.
Én ezt sem értem:
Vyr's Amazing Arcana [Reworked]
2 pieces: [Archon gains the effect of every rune.]
4 pieces: [You automatically start with 50 Archon stacks when entering Archon form.]
6 pieces: [You also gain Archon stacks when you hit with an Archon ability.][ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Vistaboy #78909 üzenetére
ha gondolod vegyel fel, viszont csak season DHm van ertelmes (a Maraduer DHm meg 2.1es speccel van felszerelve es nincs kedvem rendberakni).
ket fos partyt olyan 40-45ig el kene egyedul vinnie a hatan.
btw:
amuletre socket, bracerre elem dam, kesztyure elem dam. rapid fire hexing pantssal _nagyon_ rossz otlet, fix -25% dps.
skillezesed is fura. en ball of lightninggel mennek amig nincs megfelelo gear, kevesebbet sebez a rapidnal, de jobban hasznalhato. rain of vengeance jo supportra (ov nelkul dark shadow is jo), strafe felesleges, nem fogsz tudni vele olni.
invigorating gemstone jo otletnek tunik elsore , 2.1ben volt egy 25+osom es hasznaltam. viszont DHval damolnod kell, szoval szvsz cseres.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
emmm
őstag
válasz -FreaK- #78922 üzenetére
1 Archon stack:
"Each enemy killed while in Archon form increases your damage by 6% for the remaining duration of Archon." - innen szedve
4 pieces: Ha ebből van 50 stack, akkor az 50*6%, ami azért nem gyenge!
6 pieces: magyarán, nemcsak akkor kapsz stacket, ha ölsz, hanem ha szimplán használod valamelyik archon képességet.Tehát ha ügyes vagy, úgy sebez az Archon, hogy öröm lesz nézni.
-
dobolan
senior tag
4-as setnél 50-ről indul az archon sebzésnövelő stackek száma, 6-os szetnél meg ezt még tovább tudod növelni találattal.
Ha új archon skill lesz, akkor azt nem írták még lentebb a wizard skilleknél.
@Joezyka
Minden találat után +6%, szerintem nem rossz, bár a CD csökkentés alap lesz a buildnál.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Igen, két setet is kapunk végre...
Spirit of Arachyr [New]
2 pieces: [Summon a permanent Spider Queen who leaves behind webs that deal [1500]% weapon damage over 5 seconds and Slows enemies. The Spider Queen is commanded to move to where you cast your Corpse Spiders.]
4 pieces: [Hex gains the effect of the Toad of Hugeness rune. While Toad of Hugeness is active, you take 40% reduced damage. After Toad of Hugeness finishes his meal, you will heal for 10% of your maximum Life per second for 10 seconds.]
6 pieces: [The damage of your creature skills is increased by 500%. Creature skills are Corpse Spiders, Plague of Toads, Firebats, Hex, and Piranhas.]Gorneck#1239
-
Rayner
őstag
2 pieces: [Archon gains the effect of every rune.] ez azért a CoE ringgel elég durva lenne és ezt egyszer már eljátszották a barbárnál, de ott ki is vették az itemet egyből, szóval ez még nem hinném hogy végleges vagy a barb visszakapja a bracit és instant GR60 lesz :
-
Mirman
őstag
válasz Rayner #78932 üzenetére
Hát azért az archon rúnák meg wrath of the berserker rúnák nem egy ligában játszanak. Egy kis cdr csökkentés meg egy követő slow time bubi nincs egy szinten mondjuk 50% dmg plusszal meg 50% dmg reductionnel szerintem.
De ha megkapnánk hogy Archon módban fel lehessen stackelni a tal setet 4.es bónuszra akkor bánom is én megkaphatja a barb bracert.
[ Szerkesztve ]
-
nagat0r
tag
Indulhatna már a ptr, hogy konkrétan láthassuk hogyan is működnek élesben ezek a változtatások. Továbbgondolva az ötleted, még egy all rune slow time mellé, és akkor tényleg elég brutál lenne a bubi alatt meteorokat potyogtató archon wiz a coe ringgel.
Kérdés hogy ez kivitelezhető lenne-e a cube segítségével? -
Thrawn
félisten
Olyan nem lesz, hogy a Nat és Mara szetet összekombózom és a sentryk is RoV-t tolnak?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Edge
veterán
ezt már most is tudja a vyr set és a lényeges difi a barbhoz képest hogy archonban csak pár archon skillt használhatsz ami archon módban létezik csak(pl. hydrat le nem teszel archonban), míg barb bármit használhat wotb alatt.
tal set +vyr nem jó mert archon formában 1 elemental ág sebzés van és pedig az amiből a legtöbb ele % van rajtunk, vagyis minden archon skill ugyanazzal az ele ággal sebez.
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
Pont ezen filóztunk itt, hogy az Archonnak az egyes képességei lehetnének akár eltérő elementalok is, és akkor működne rendesen a tal szettel.
A sebzése az eddig ismert infók alapján így is durva lenne, csak a cdr-t kellene még megoldani és atomtámadás ellen is védeni fog az archon Az eredeti felállását, a killenkénti cdr csökkentést is visszarakhatnák. -
Edge
veterán
jó hát lehet itt álmodozni csak épp nem az lesz, abból kell kiindulni amink van.
Archon legnagyobb baja a 100sec cd(all runes-al), a leg passzívokkal majd lehet ezen segíteni de lehet megint olyan kompromisszumot kell kötni a CDR miatt a gearen hogy max funra lesz jó a cucc, de ne legyen így én nagyon sokat archonoztam vanillában és imádtam, de a cd csökkentő passzív kinyírásával kvázi archon is halott lett, najó ros induláskor még volt benne fantázia de nem sokáig.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
az új archon set darabok belt + bracer lesz.
-
Edge
veterán
válasz Rayner #78930 üzenetére
P3_ItemPassive_Unique_Ring_013 -Every second while in Archon form you expel a Wave of Destruction, dealing [{VALUE1}*100]% weapon damage to enemies within 30 yards.
vmi új legend képessége lesz vagy inkább ami esélyes hogy a vyr set vagy a chantodo set bónusza lesz és nem semmi aoe cuccnak néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Joezyka #78948 üzenetére
Nekem van anci nyalókám elrakva a ládában, de offhand az istenért sem akar esni, Kaloda meg ismét klimaxol.
Hülye kérdés: ha a follower gyűrű/amuletjébe rakok leg.gemet, az "mukodik"-e, ha igen, mi alapján számol? (pl.: Toxin)
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest