Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz Gorneck #78093 üzenetére

    Ezt sose értettem meg minek trollkodnak(itt most nem arra az esetre gondolok én se amikor vki csak t6-ra pakolta át a buildet).
    DE ok, tegyük fel annyira ismersz egy kasztot hogy saját buildet építesz rájössz mi mivel működik együtt sőt már kívülről fújod és összeraksz egy jól működő buildet, arra sztem inkább büszkének kéne lenni és segíteni a community-t.
    Persze ezek solo gr buildek sok kasztnál partira más kell és ilyenkor bukik ki a dolog, hogy tank wd melllé pl blackhole-ozik egy wizard, pedig azt nem szabad(kirántja elitet fearből) és akkor jön a kérdés hátakkor mit vigyen? ha ismered a kasztot tudod a választ, ha nem: kérdezel, vagy nézelődsz LB-n ilyen egyszerűnek kéne lennie, de ha csak trollokat látsz LB-n akkor wtf van igen. Ez így valóban nem jó. nem csak screenshot kéne hanem build nézési lehetőség is.

    Amikor indult a 2.2 én egy saját buildet raktam össze, nyilván az alapja az volt amit ptr-en tapasztaltam illetve amit láttam ptr leaderboardon, de a solo gr passzív sorom az egyedi volt és engem cseppet se zavart hogy az flistemen lévő wiz haverok azt a skillsort másolták sőt jó érzés volt. Pedig az a passzív sor szembe ment azzal ami LB-n volt én pure dpsre mentem rá leszartam mennyiszer leszek fakereszt :D (arcane dynamo+evocation+elemental exposure+glass cannon)
    Egyébként solo gr 51 felett már kell az unstable anomaly mert anélkül egyszerűen túl sokszor hal az ember és kifut az időből, bár van az a szitu amikor minden adott a fulldpshez: szűk folyosók, tengernyi mob, kevés ranged vagy nincs.... mert amúgy gyönyörűen lehet CC-zni wizzel, de ilyen leosztás bizony iszonyat ritka, nekem is csak egyszer volt amikor 9 perc körül hoztam le a gr51-et.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák