Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Kobe #7680 üzenetére

    Katasztrófa. Én azt hittem, hogy a patch és az ideiglenes játékosszám növekedés kicsit helyreállítja a piacot. De semmi. Már ott tartok, hogy olyan cuccokat teszek ki 10 ezres kezdő biddel amiből legolcsóbb is millió feletti, abban reménykedve, hogy az elején többen rányomnak valami kis licitet és figyelik és felverik az árát, de a legalább (mostani áron is) 1 milliót érő cucc még a vége előtt pár órával is kint van úgy, hogy még 10 ezret sem bidelt rá senki.
    A vége ennek az szokott lenni, hogy vagy a végéig nem bidel rá senki vagy rányomnak egy 10 ezres bidet és elmegy annyiért.

    Volt egy jó kis gyűrűm (chc, chd, str, vit min dmg), de már nem akartam ötödször is felrakni buyoutos árral, gondoltam felteszem 1 milláról induló licittel aztán majd felverik. Na ennek az lett a vége, hogy az érverés közepén valaki rányomna az 1 milliós licitet és elvitte annyiért és kaptam a saccra 6-10 millás ringért 850 ezret.

    Szerintem itt lassan akkora szakadék lesz a cuccok áraiban, hogy a tényleg top cuccok 100 millákért fognak elmenni az összes többi meg eladhatatlan lesz.

    Ez mondjuk annak jó akinek maradt pár millája, mert jó eséllyel fillérekért kaphat jó cuccot, ha kifog egy olyat aki megunta, hogy nem viszik el a cuccát és felrakja kis indulóárral...

Új hozzászólás Aktív témák