Új hozzászólás Aktív témák

  • Szancsó

    aktív tag

    válasz Gorneck #62057 üzenetére

    Á, Hurka vagy te ahhoz, úgysem törlöd. Élőben meg nem lesz az igazi a kutyás móka: egy neked kevés, ráadásul lefogadom, hogy nem is zombi :)

    Én már a mostani kiegnél sem adtam meg a bizalmat a Blizznek. Részemről kedveltem az AH -t, mert szerintem kb. rendeltetésszerűen használtam. (Szóval nem tőzsdeszimulátorként tekintettem rá, hanem csak eladtam a fölös cuccokat és ha volt lóvé, akkor fejlesztgettem kicsit. Ez azt jelentette, hogy minimum hetente tudtam picit faragni valamelyik karin. Kb. 2-3 havonta esett valami épkézláb -upgrade- cucc, abból 5 karaktert felöltöztetni nem nagyon lehetett volna.)
    Plusz ugye kiszedtek és átvariáltak skilleket, módosítottak a cuccok tulajdonságain, stb. -> vagyis fejreállították az eddigi játékot, majd megint meg akarták vetetni velem teljes áron, hogy ismét rendesen tudjam használni. Hát köszönöm, nem.
    Aki akart, eddig is tudott változatosan játszani, nem kell, hogy más mondja meg, milyen skillekkel nyomuljak. (Általában szólóban mentem pl. a wiz-nél eddig is meteor shower -el, néha csapatban archon, überre meg CM vagy valami más. És nem kellett hozzá 3 komplett gear, elég volt 3 cuccot magammal hordani pluszban.)
    Adtam pár hét esélyt a dolognak (patch után játszottam többet, indítottam HC karikat, próbáltam US szerveren és nem rohantam egyből megvenni a kieget), de nem éreztem úgy, hogy megéri a bizalmat: a belefektetett majd' 2000 óra után inkább hagytam és mással foglalom el magam. (HC karikon néztem a dropot, ami a szintezés pár órája közben tök jó volt, utána meg mintha elvágták volna, pedig a cél az lett volna, hogy legalább T1 -ig eljussanak.)
    Most 20eur környékén lehet kapni RoS kulcsot: lassan lehet megint újraértékelem a dolgot - úgy egy hónap múlva. Sírás vége, hüpp-hüpp.

    My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Új hozzászólás Aktív témák