Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    Us fórumon barbár és wizard nerf sírós topicban. Mondjuk wizardot csak a kezdőpostban siratta a núb, a többiek csak dicsérték, hogy jó, mulatságos és OP-abb mint valaha. A barbit fikázók egyike meg nagyon "egyszerű jellem". Mondja, hogy sok szart craftolt és nincs upgrade. MOndják hog y craftolj MOST párat!. Erre:

    "Crafting?!?! I personaly crafted over 200 amulets and bracers and shoulders, no upgrade from 1.0.8. i am not paying damn gold anymore to craft....i found 1 shield good stats and some sword 500 dps."
    Ezt már félre se lehet érteni. Craftolt régen és szar lett, ezért nem hajlandó most craftolni bár gyakorlatilag esélytelen lenne upgrade nélkül zárni. És az ilyenek voltak eddig barbárok... Sejthetitek hog ynem HotA volt a kedvenc skillje. Nem mintha ahhoz ész kellene... :DD

    (#48031) nepszter1
    Nem archon damage. Az egyik előző patchben jöttek be az archon itemek, mint craftolható item lvl 63-as itemek garantált main stattal. A plan nem account bound, de a craftolt itemek igen. Ha nincs meg, akkor vegyél pár goldból és craftolj a kovácsnál belőlük a kasztodnak megfelelő statponttal. Act 2-ben tudsz venni másfél millióért archon armor receptet (hacsak nem lett olcsóbb). Az Ah-ban jó eséllyel drágább. Amulettet már nem tudsz craftolni, mert olyan anyag kell hozzá, ami csak kiegben eshet. Bracers é svállas könnyen kijöhet upgradere. Armor is ahhoz képest amid van, de az elég drága is szűk pénztárcánál.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák