Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoona

    aktív tag

    válasz Edge #45254 üzenetére

    Jó elgondolás, én is ilyesmire gondoltam:)

    Esetleg még annyi kiegészítés, hogy aki kevés golddal rendelkezik jelenleg, de vannak maxos gemjei (nem a marq) akkor azokat szerintem nyugodtan eladhatja amíg érnek valamit, pár 100 milliót össze lehet belőlük szedni, mert bizonyos nezéségi fokozaton már rögtön Marquise gemek fognak majd esni, addig meg simán ki lehet bírni 1-1 olcsóbb gemmel, még ha nem is pl a flawlessel.

    Amit eddig láttam, az itemek enchantolásával a gemek craftolásával, és 1-1 gem kivétellel - pl nekem van olyan gem bent aminek már 250 ezer arany lesz a kivétele, természetesen /db... egy 3 socketes gemes chestnek az 750 ezer arany:D és a pénz szerintem koránt sem jön olyan jól, hogy ezeket bárki fedezni tudja. Ad2 egy legendary enchantolás is kb 200 ezer aranytól indul 70-en. Ha véletlen nem azt az affixot kapod meg amit szerettél volna, vagy nem éppen maxosan akkor igen hamar bele lehet szaladni olyan összegekbe hogy már 1 millió gold az item sokadik enchantolása - mert minden egyes re-enchantnál nő a gold. A sárgáknál persze olcsóbb, de ha ott is sokat próbálkozol, az is szép összeg lehet.

    Nekem nincs sok goldom most igazából, de ha a gemek eladásából még bejön egy kevés összeg, még lehet veszek is euróér. 500 millióval tervezek én átmenni, biztos ami biztos.

    Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

Új hozzászólás Aktív témák